Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Pasionații de jocuri de noroc au parte de surprize plăcute, cu ajutorul acestor sloturi disponibile online!

in Diverse de

Chiar și cei mai exigenți jucători de păcănele pot fi impresionați prin intermediul jocurilor potrivite. Acest lucru este binecunoscut și de către marii producătorii din industrie, așa cum sunt EGT sau PragmaticPlay, care au dezvoltat de-a lungul anilor versiuni excepționale de sloturi. Acestea sunt disponibile și online, iar dumneavoastră le puteți accesa prin intermediul unei platforme moderne.

Ceea ce transformă jocurile de păcănele online într-o alternativă de distracție populară constă în varietatea jocurilor, dar și în posibilitatea ca acestea să fie testate în versiunea lor demo. Aveți posibilitatea de a testa într-un cazino online gratuit cele mai în vogă jocuri existente pe piață. Iată care sunt acestea și ce posibilități de câștig oferă, atunci când sunt jucate cu mize reale!

Jocurile disponibile într-un cazino online gratuit

Pentru a avea parte de cele mai bune experiențe într-un cazino online, trebuie să știți că șansa de a câștiga la păcănele este influențată atât de noroc, cât și de specificul fiecărui joc în parte. Elementele cele mai importante, din acest punct de vedere, sunt RTP-ul și volatilitatea. 

 

RTP sau Return To Player este un coeficient prin care se exprimă gradul în care sumele pariate în cadrul unui joc sunt returnate către jucătorii săi, sub formă de câștig. Volatilitatea, pe de altă parte, indică timpul pe care un jucător trebuie să îl petreacă în cadrul unui joc, pentru a înregistra câștiguri, dar și care este amploarea acestor sume câștigate.

 

În jocurile cu volatilitate mare, dumneavoastră puteți înregistra câștiguri dese, dar nu sume foarte ridicate. O volatilitate mică, în schimb, este specifică jocurilor care propun câștiguri rare, dar care constau în valori de-a dreptul spectaculoase. Acestea sunt câteva dintre jocurile pline de surprize plăcute pentru jucătorii adevărați:

 

  • Dice & Roll – produs de EGT, acest joc este unul în care își face apariția și simbolul zarului, extrem de prețios în lumea gamblerilor. Dice & Roll este un joc cu cinci role, pe fiecare fiind amplasate câte trei simboluri. RTP-ul este de 95,76%, iar volatilitatea este una medie, ceea ce înseamnă că sunt posibile și câștiguri foarte consistente!

 

  • Release The Kraken – jocul produs de PragmaticPlay are 20 de linii de plată și câștiguri frecvente, dar consistente, care îl fac să se încadreze în categoria sloturilor cu volatilitate medie spre ridicată. Coeficientul RTP, în cazul Release The Kraken, este de 96,50%, unul aflat deasupra mediei generale de 96%. Este un joc spectaculos și din punct de vedere al elementelor grafice.

 

  • Zodiac Wheel – cu multiplicator care poate să ducă un câștig cu o valoare de 600 de ori cât miza, acesta este un joc foarte apreciat, care face parte din portofoliul EGT. RTP-ul său este de 96,45%, iar volatilitatea este medie spre mare. Este un joc cu gameplay intuitiv și cu o grafică spectaculoasă.

 

Dacă sunteți un jucător interesat de oportunitatea de a încerca în mod gratuit jocuri de păcănele online, platforma conticazino.ro este locul pe care merită să îl accesați. Aveți la dispoziție peste 1000 de sloturi, aceasta fiind una dintre cele mai ofertante game din România, în mediul online. Pe lângă varietatea deosebită, dumneavoastră puteți beneficia și de bonusuri semnificative de bun venit și promoții săptămânale atractive!

Ultimile din

Mergi la SUS