Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Părinții Alexandrei Măceșanu refuză să elibereze certificatul de deces al fetei. Anunțul făcut de DIICOT

in ExtraNews de

DIICOT a emis un comunicat de presă, în care anunță faptul că mai mulți ofițeri de poliție, trimiși să ridice buletinul Alexandrei Măceșanu de la familia fetei, s-au lovit de refuzul părinților.

DIICOT a anunțat, marți, că mai mulți ofițeri de poliție au fost trimiși la locuința familiei Alexandrei Măceșanu, pentru a ridica buletinul minorei. Însă, odată ajunși acolo, oamenii legii au fost loviți de refuzul părinților, care au motivat decizia prin faptul că doresc să vadă raportul de expertiză genetică, în urma căruia a fost stabilit că oasele din butoiul lui Dincă aparțin Alexandrei.

Comunicatul DIICOT
„Urmare a informațiilor apărute în spațiul public, Biroul de Informare și Relații Publice aduce la cunoștință următoarele:

La data de 02.09.2019, procurorii DIICOT – Structura centrală au dispus, prin ordonanță, predarea de către familia victimei M.A.M. a cărții de identitate aparținând minorei, în acest sens fiind delegați ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova.

Persoanele menționate mai sus împreună cu un reprezentant al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Zonal Craiova – s-au deplasat la domiciliul părinților victimei minore, au adus la cunoștință acestora ordonanța dispusă in cauză, precum și concluziile raportului de expertiză genetică.

Familia victimei a refuzat să predea cartea de identitate aparținând victimei minore, motivând faptul că solicită să consulte conținutul concluziilor respectivului raport.

În acest sens s-a încheiat un proces verbal in care a fost consemnată poziția părinților, iar în urma consultării ofițerilor de poliție judiciară cu procurorii de caz, s-a dispus citarea părinților victimei minore la sediul DIICOT – Structura centrală pentru a li se pune la dispoziție concluziile documentului.

Citația a fost emisă, părinții victimei minore luând la cunoștință și semnând în nume personal”, a anunțat DIICOT.

Alexandra Măceșanu, victima unui criminal în serie
Vă reamintim că Alexandra Măceșanu a dispărut la mijlocul lunii iulie, după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă, un mecanic din Caracal. Fata a sunat la 112, unde a anunțat că a fost sechestrată, bătută și violată și a cerut să fie salvată. Au trecut mai bine de 12 ore, timp în care polițiștii au descins la trei adrese comunicate greșit de STS. Odată ajunși la poarta lui Dincă, polițiștii au așteptat să se facă ora 06.00, pentru a putea pune în aplicare mandatul de percheziție. La fața locului, oamenii legii au găsit mai multe rămășițe umane, printre care dinți și oase calcinate, expertiza INML stabilind că acestea îi aparțin Alexandrei în proporție de 99.93%.

Alexandra nu este singura victimă a lui Dincă, care este bănuit că ar fi răpit-o și ucis-o și pe Luiza Melencu, o adolescentă de 18 ani.

Ultimile din

Mergi la SUS