Omul care a reușit să oripileze o țară întreagă este miliardar! Nu se ocupa cu nimic, dar AVEREA LUI ESTE COLOSALA. Informații incendiare ies la iveală

in ExtraNews de

Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani care susţine că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu (15 ani) şi Luiza Melencu (18 ani), are o avere cu multe zerouri în bancă.

Potrivit bugetul.ro, Dincă ar fi vândut mai multe terenuri în oraşul Caracal, pentru care ar fi luat sume frumoase. Astfel, bărbatul ar avea în conturi nu mai puţin de două miliarde de lei.

În 2017, Dincă a vândut un teren de 700 mp, care face parte din aşa-numita „casă a groazei”, unde s-ar fi petrecut faptele respective. Pentru acest teren, Dincă a luat 22.000 lei.

Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv şi susţine că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, două fete luate „la ocazie”.

La momentul arestării, bărbatul a negat cu vehemenţă faptele, dar ulterior s-a răzgândit şi a declarat că el le-a omorât pe adolescente.

Deşi Dincă spune că ar fi incinerat cadavrul Alexandrei, mai multe voci, printre care şi un specialist în incinerarea cadavrelor, susţin că acest lucru este imposibil, deoarece ar fi nevoie de o temperatură de 1.400 de grade pentru a arde un corp. Astfel, mulţi speră ca fata de 15 ani să fie încă în viaţă.