Oana Roman a venit îmbrăcată AȘA la petrecerea de nuntă a Adelinei Pestrițu! A atras toate privirile! Invitaților nu le-a venit să creadă că este chiar EA!

in Monden de

Oana Roman a strălucit la nunta Adelinei Pestrițu. Fiica fostului premier Petre Roman a avut și ea două ținute, la fel ca mireasa. Una dintre ținute a fost gândită pentru ceremonia religioasă purtată la biserica de pe Calea Dorobanților, iar cealaltă pentru petrecerea cu ștaif care a urmat după cununie.

Oana Roman, într-o ținută verde turcoaz la petrecerea de la nunta Adelinei Pestrițu

Oana Roman a ales o rochie cu o cromatică interesantă pentru ținuta din timpul zilei, de la biserică. A optat pentru o rochiță viu colorată surprinzând lumea, căci majoritatea vedetelor aleg rochii sobre pentru ceremonia religioasă. Oana a îndrăznit și cu rochia de seară.

A optat pentru verde turcoaz, iar un indiciu că va purta turcoaz la petrecere l-a dat cu fotografia postată la prânz de la salonul de înfrumusețare, unde purta o tunică în aceeași nuanță.

Oana și-a lăsat coada de păr falsă pusă astăzi și machiajul decent. La marea petrecere a vedetei au fost așteptate multe celebrități.