OAMENII LUI PONTA IAU LA PAS COMUNELE BUZOIENE ÎN CĂUTARE DE VIITORI PRIMARI

in ExtraNews de

Fostul jurnalist Felix Rache, acum coordontorul județean al partidului lui Victor Ponta, vrea cu orice preț ca Buzăul să se claseze printre primele organizații din țară la apropiatele alegeri europarlamentare.

Din acest motiv, racolează foști polițiști, PSD-iști, dar și foști primari. Ultima achiziție este Ion Fătu, care a condus comuna Merei timp de patru mandate. Rache a pus ochii și pe tinerii din mai multe comune, cu care s-a întâlnit săptămâna trecută. 

“La cele două ședințe n-au fost ocolite nici problemele politice, mulți dintre cei prezenți, în special din mediul rural, fiind vitorii candidați ai PRO România pentru primăriile din comuna lor, unde vor avea de înfruntat diverse mentalități ale oamenilor care trebuie să înțeleagă că s-a terminat cu ciuma roșie reprezentată de PSD, iar partidul lui Victor Ponta, prin oamenii săi, este singura variantă viabilă la o guvernare în folosul cetățeanului. De aceea, ne bucurăm să vedem că lângă noi au venit oameni de valoare, mulți tineri, care nu au mai făcut politică până acum, cum ar fi Claudiu Pasăre de la Largu, Mândruță Ionuț de la Poșta Câlnău, Tudor Mihăiță de la Cilibia, Narcis Gavrilă de la Movila Banului, dar și foști primari, cel mai elocvent exemplu fiind Ion Fătu care a condus comuna Merei timp de patru mandate. Iar semnalele că ni se vor alătura din ce în ce mai mulți membri PRO nu lipsesc, în fiecare zi, atât la sediul partidului, cât și în teritoriu, oameni care doresc schimbarea semnând adeziunea de înscriere în partid pentru a participa în mod real la această schimbare“, se precizează în comunicatul PRO România Buzău.