Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Numire surpriză la Palatul Victoria! Oana Gianina Bulai, noua consilieră a premierului Viorica Dăncilă

in Politic de

Pas cu pas, toți cei care au ocupat funcții importante în guvernul condus de Mihai Tudose sunt înlocuiți cu persoane apropiate de liderul PSD, Liviu Dragnea. Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, proaspăt eliberat din închisoare, este unul dintre oamenii de bază ai președintelui social democrat, ceea ce înseamnă că propunerile lui sunt acceptat cu ușurință de cei care se află astăzi la butoanele guvernamentale.

Astfel a ajuns Oana Gianina Bulai, să fie numită consilier de stat în Guvernul Dăncilă. În trecut, aceasta a fost consiliera personală a lui Arsene, dar și administrator public la Consiliul Județean Neamț. Conform presei locale, ea a fost până în 2012 consilier local în echipa de dreapta (PDL), a primarului Laurenţiu Leoreanu şi manager la Topall TV. Din 2013, s-a declarat co-proprietar la Rom TV, informeaza bugetul.ro

Șefa funcționarilor publici a pozat în lenjerie intimă

Județul Neamț este unul prolific în materie de funcții importante în aparatul administrativ central. Andreea Arcan, fiica senatoarei PSD de Neamț, Emilia Arcan a fost numită la doar 27 de ani vicepreședinte la Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP), iar Remus Muntean a fost numit recent secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, el fiind fiul ex-deputatului PSD de Neamț Ioan Munteanu.

Andreea Arcan a pozat în trecut în lenjerie intimă. Aceasta participa la un concurs inițiat de Kanal D și dorea astfel să obțină postul de prezentatoare la rubrica Meteo. Din păcate pentru ea, a pierdut atunci, dar din fericire, mama ei este senator PSD și astfel a reușit să ajungă, fără niciun fel de experiență în domeniu, șefa tuturor funcționarilor publici din România. Numirea a făcut-o Sorin Grindeanu, care a fost aspru criticat la acea vreme, dar el nu a făcut altceva decât să se supună, în stilul clasic, doleanțelor celor mai mari din partid.

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean (CJ) Neamț, a fost trimis în judecată de procurorii DNA Bacău, pentru două fapte de trafic de influență. Anchetatorii îl acuză că ar fi primit 100.000 de euro de la Gheorghe Ștefan, spunând că poate interveni la Horia Georgescu, atunci președintele Agenţiei Naţionale de Integritate, pentru a fi găsit în incompatibilitate Culiță Tărâță. Ionel Arsene a fost eliberat pe 28 februarie de Curtea de Apel Bacău. Magistrații au decis ca politicanul să fie pus în libertate „de îndată” și să fie cercetat sub control judiciar.

Sursa: bugetul.ro

Ultimile din

Mergi la SUS