Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Nu vă ganditiți la primăvara! Se strică vremea in Romania începând de astăzi. Precipitaţiile vor acapara întâi zona de sud-vest, iar apoi se vor extinde în majoritatea regiunilor ţării.

in Diverse

Ploile își vor face apariția în întreaga țară începând de astăzi. La sfârșitul săptăm,ânii sunt anunțate ninsori. De luni seară încep ploile. Precipitaţiile vor acapara întâi zona de sud-vest, iar apoi se vor extinde în majoritatea regiunilor ţării.

Temperaturile în aceste se vor menţine ridicate pentru această perioadă iar maximele vor ajunge la 19 grade Celsius, în special în sudul teritoriului. La sfârșitul săptămânii, temperaturile vor scădea, favorizând apariția ninsorilor.

”Rămânem deocamdată pe un fond de vreme deosebit de caldă, pentru că aceste valori care s-au înregistrat pe timpul zilelor (…) sunt valori cu 10 grade peste cele normale pentru această perioadă. În mod normal la nivelul întregii țări ar trebui să fie valori între 4 și 10 grade temperaturi maxime și minime preponderent negative, cele mai ridicate ar trebui să fie de 0-1 grade”, a declarat meteorologul ANM, Oana Păduraru, citată de b1.ro

Vremea Brasov:

Comentarii

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Loading...

Privacy Policy Settings

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul? Inchide aici ↗↗↗
Mergi la SUS