Nu-ti spune „te iubesc”, dar tine la tine mai mult decat crezi. Uite cum sa-ti dai seama ca sentimentele lui sunt reale

in Diverse de

Gesturile il dau de gol. Chiar daca iubitul tau nu este genul de barbat care sa spuna cu usurinta „Te iubesc”, uite cum iti poti da seama ca dragostea lui este adevarata.

Ta saruta pasional si nu se grabeste cand o face

Cui nu-i place un sarut ca-n filme? Daca de fiecare data cand sunteti aproape il simti ca se apropie de tine si ca intreg trupul lui vibreaza de pasiune intr-un simplu sarut, in mod sigur tine la tine mai mult decat ai crede.

Prietenii lui te adora

Daca pana si cei mai apropiati prieteni incep sa se destinda in fata ta, sa fie amabili si sa se comporte de parca ai face parte din gasca, i-ai cucerit si pe ei. Au observat cat de fericit este prietenul lor in preajma ta si au auzit numai lucruri bune despre tine chiar din gura lui.

Nu il deranjeaza apropierea fizica

E foarte simplu sa-ti dai seama daca te place: incearca sa-i descifrezi limbajul nonverbal si sa-l interpretezi asa cum se cuvine. Daca atunci cand esti aproape de el este deschis si nicio parte a corpului nu pare sa te respinga, e clar ca tine la tine.

Zambeste dupa ce il saruti

Si nu e vorba de un zambet timid, ci de un ranjet in toata regula. O face pentru ca nu-si poate controla emotiile si este extrem de fericit cand esti in preajma lui.

Te asculta cu atentie

Poate ca nu ii place sa vorbeasca despre relatia voastra, insa daca observi ca te asculta de fiecare data cu atentie si nu trebuie sa tragi de el cand vrei sa-i spui ceva, inseamna ca tine la tine si ca ii pasa de parerile pe care le ai.

Iti strange mana

Poate ca nu ii place sa se dea in spectacol, mai ales in public. Dar ti s-a intamplat vreodata sa il tii de mana si, la un moment dat, sa simti cum stranga putin mai tare, timp de cateva secunde? E felul lui tacut, poate chiar timid, de a-ti transmite ca ii esti draga.

Iti face cadouri cu insemnatate

Nu cadouri scumpe, ci lucruri pe care stie ca ti le doresti. I-ai spus vreodata ca iti plac foarte mult orhideele, iar el a tinut minte si ti le-a daruit? E clar ca ii pasa.

E mereu acolo cand ai nevoie de el

Se ofera sa te ajute, iti da un sfat, iti este aproape la bine si la greu. Daca nu te-ar iubi, nu s-ar deranja atat de mult si nici nu i-ar pasa prea tare daca treci sau nu printr-o situatie dificila.