Nicoleta Luciu s-a retras la Miercurea Ciuc și a spus adio showbiz-ului, de dragul copiilor! La 40 de ani, e transformată total de operațiile estetice

in Monden de

Nicole Luciu a ajuns, din nou, pe mâinile medicului estetician. Vedeta ar face orice pentru a arăta bine și nu spune niciodată nu intervențiilor estetice. De data aceasta, Nicoleta Luciu a venit în București și a mers direct în cabinetul doctorului plastician, unde și-a făcut injecții pentru a scăpa de celulită, dar a încercat și alte silicoane.

Este deja cunoscut faptul că Nicoleta Luciu este adepta intervențiilor estetice atât invazive cât și non-invazive. Mamă a patru copii, vedeta vrea să arate mereu bine, iar pentru asta face destule sacrificii. Nicoleta a venit în București și a mers la un medic pentru a o ajuta să scape de celulită. Aspectul de coajă de portocală dispare ca prin minune cu câteva injecții. Pare dureros când auzim de injecții, însă vedeta susține că nu doare deloc. ‘Injecții contra celulitei. Aaa, nu doare! Nu doare! Ce tare!’, a reacționat Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu a avut implant mamar de 1,2 kilograme

După ce a adus pe lume tripleții, Nicoleta Luciu s-a dus și ș-a pus silicoane, însă a renunțat la acestea, după ce a început să aibă dureri foarte mari de spate. Vedeta optase pentru implant mamar care cântărea 1,2 kilograme, iar acestea deveniseră o adevărată povară pentru ea. De data aceasta, Nicoleta Luciu a făcut o nouă descoperire care a încântată, un nou tip de silicoane, mult mai ușoare.

‘Am descoperit un silicon mult mai ușor decât cel clasic. În sfârșit, nu ni se mai lasă sânii!’, a spus vedeta. Acum rămâne de văzut dacă Nicoleta Luciu se va opera la sâni pentru a treia oară.