Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Nici în lumea de dincolo nu scăpăm de Fisc! Denisa Manelista, chemată la tribunal de ANAF la două luni de la moarte

in Diverse de

Nici în lumea de dincolo nu scăpăm de Fisc! A păţit-o Denisa Manelista. ANAF o cheamă pe Denisa Răducu la tribunal, la 2 luni după moarte, pentru a fi rezolvată o situație administrativă. Interpreta avea de recuperat 16.000 lei din partea statului român.

Deși a murit în urmă cu aproape două luni, Denisa Manelista a primit o invitaţie semnată ANAF. Fiscul o cheamă la tribunal pentru a rezolva nişte treburi administrative. Culmea e că, dincolo de absurdul situației, lucrurile sunt complet egale și corecte din punct de vedere procedural.

Totul a inceput anul trecut, când Denisa încă nu știa că este bolnavă. În octombrie 2016, cântăreața și-a cumpărat din Germania un automobil de lux pentru care a plătit o sumă piperată. Conform legilor în vigoare la acea dată, ea a plătit o taxă de mediu de aproape 3.500 euro. Anul acesta, în ianuarie, Guvernul a eliminat taxa de mediu, iar Denisa a trebuit să ceară înapoierea acesteia în instanță.

Interpreta a depus o cerere în acest sens la Tribunalul București pe 20 martie, cu toate că în acel moment nu stătea foarte bine cu sănătatea. În iulie, la câteva zile după moartea ei, instanța a decis că Denisa trebuie să primească suma de 16.000 lei din partea Administrației Finanțelor Publice Sector 4.

Situația a devenit, însă, destul de încurcată, pentru că Denisa a murit între timp, iar mașina a ajuns la sora ei, care s-a întors în Italia. ANAF-ul a făcut, însă, lucrurile și mai complicate când a depus recurs la decizia Tribunalului București. Denisa Menlista este invitata, astfel, la Curtea de Apel Bucuresti, cu toate că nu se mai află printre cei vii de la sfâriștul lunii iulie. De asemenea, avocatul care o va reprezenta va trebui să prezinte judecătorilor o hârtie cu semnătura clientei sale. Însă, evident, că acest lucru este imposibil.

Acum, dacă familia Denisei mai vrea să recupereze banii, trebuie să termine cu succesiunea și să vină la București pentru a angaja un avocat.

Sursa: B1.ro

Ultimile din

Mergi la SUS