Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

N-ai cum sa ramai indiferent cand vezi aceste imagini. Tristetea se citeste in ochii lui. Motivul pentru care acest caine plange

in Educational de

Pentru multi dintre noi, animalele de companie sunt parte din familie, sunt amicii necuvantatori pe care ii iubim si ii ingrijim cu blandete. Exista insa si exceptii de la aceasta regula simpla.

Unii posesori de animale aleg sa isi abandoneze prietenii necuvantatori, sa il lase in voia sortii. Acesta este si cazul patrupedului din imaginile de mai jos. Cainele acesta a emotionat o multime de internauti cu privirea lui incarcata de tristete.

Conform reprezentatilor adapostului pentru animale Saving Carson Shelter Dogs, cainele a fost abandonat de stapanii sai, iar absenta lor l-a marcat profund. Animalul nu s-a mai putut opri din plans atunci cand a realizat ca a fost abandonat.

Cainele nu este un animal solitar, iar absenta „haitei” sale il poate afecta. In astfel de situatii, patrupedul se poate simti anxios si poate reactiona ca animalul din imaginile de mai jos.

uferinta acestui catel este „graitoare”. Urmareste si tu un material video care a strans peste 1 milion de vizualizari in mai putin de 24 de ore de la publicare. Sursa: protv.ro

https://www.facebook.com/viralthread/videos/827795450726473/

Ultimile din

Mergi la SUS