Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Momentul îngrozitor în care o acrobată cade şi moare în timpul spectacolului, după ce soţul o scapă. Imaginile şocante, filmate de public

in Diverse de

Sfârşit tragic pentru o acrobată din China. Femeia a murit, după ce a căzut în gol în faţa publicului, în timpul unui spectacol ţinut în orașul Suzhou. O filmare şocantă a surprins momentul în care Sun Moumou, în vârstă de 37 de ani, cade de la înălțime direct pe scenă.

Tragedia s-a petrecut după ce soțul ei nu a reușit să o prindă cu picioarele, în timp ce perechea făcea o tranziție în aer. Știrile locale susțin că femeia a căzut de la 10 metri înălţime. Rapoartele spun că deşi s-a intervenit de urgenţă, medicii nu au putut să-i salveze viața acrobatei. ”Am fost mereu fericiți împreună”, a spus soțul ei.

Acrobata s-a prăbuşit de la 10 metri înălţime, sub privirile îngrozite ale spectatorilor

În videoclipul original, spectatorii sunt auziți țipând în timp ce bărbatul nu reuşeşte să o prindă. O colegă le-a spus reporterilor că încă mai respira ”slab” după impact. Spectacolul a fost anulat imediat, împreună cu spectacolele planificate pentru weekend. Cei doi ar fi avut împreună un fiu și o fiică, conform Daily Mail.

The Global Times a raportat că Anhui Yaxi Performing Art Media a fost amendată cu peste 7.000 de dolari pentru că ”a organizat spectacole comerciale fără aprobare”. Oficialii locali au exprimat ”profunde condoleanțe” și simpatie familiei victimei.

Autoritățile vor investiga modul în care Sun a funcționat fără măsuri de siguranță adecvate. Rapoartele inițiale arată că spectacolul a avut loc la o fermă de familie. De asemenea, s-a raportat că acrobata a performat alături de soțul ei, Zhang Moumou, ani de zile. Site-ul de știri The Paper a raportat că au făcut numere adesea fără să poarte frânghii de siguranță.

Ultimile din

Mergi la SUS