Minunea s-a intamplat. Vesti bune despre Mihai Constantinescu! Monica Pop ne da vesti formidabile. Ce s-a intamplat cu indragitul artist

in ExtraNews de

Dupa multe saptamani de suferitna, se pare ca un miracol este pe cale sa se intample iar Mihai Constantinescu pare sa-si revina.

Vesti bune despre Mihai Constantinescu! Artistul a ajuns de urgenta la spital, pe data de 13 mai. De atunci se afla internat la Spitalul Floreasca, unde e in coma de 44 de zile.

Specialistii sustineau ca, desi are un puls stabil, artistul nu va mai fi ca la inceput. Un medic a spus ca, daca s-ar trezi din coma, cantaretul ar fi alt om. Creierul lui nu va mai fi niciodata la fel.

Dupa cele trei stopuri cardio-respiratorii, creierul lui Mihai Constantinescu a fost grav afectat. Pentru a fi fost salvat, era nevoie ca resuscitarea lui sa fie facuta pana in cele 10 minute fatale. Daca era resuscitat la 5 minute de la stopul cardio-respirator facut acasa, avea sanse sa isi revina.

Vesti bune despre Mihai Constantinescu!

Medicul Monica Pop este una dintre persoanele care il viziteaza constantant si ne da informatii cu privire la evolutia starii de sanatate a acestuia.

Astfel, aceasta a oferit detalii imbucuratoare despre starea de sanatate a cantaretului in cadrul emisiunii „Se intampla in Romania”, transmisa de Antena 3: „Față de săptămâna trecută mie mi s-a părut o ameliorare, arăta bine, așa cum arăta el decât de obicei – este mai slab decât înainte.

Este însă extrem de bine îngrijit. Am văzut lista de tratament – este absolut perfect ceea ce i se face. Medicii au grijă nu numai de el, ci de toți cei care se află acolo. M-am bucurat că e un pic mai bine și eu tot sper să fie mai bine”, a spus Monica Pop.