Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Ministrul de Interne, Carmen Dan: „Demisiile noastre nu sunt întâmplătoare”

in Diverse/ExtraNews/Politic de

   Ministrul demisionar de Interne, Carmen Dan, îl contrazice, într-o postare pe reţelele sociale, pe premierul Sorin Grindeanu referitor la afirmaţia acestuia cum că a lipsit de la minister la un moment dat, când acesta i-a căutat.

   „…Într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, s-a indus ideea că miniştrii nu sunt prezenţi la minister. Mai mult, s-a spus că s-a încercat sau s-a luat legătura cu unii miniştri care au fost trimişi la ministere. Pe mine nu m-a sunat nimeni. Dacă m-ar fi sunat, eu aş fi fost la minister. Noi venim şi ne facem treaba la ministerele pe care le reprezentăm„, spune Carmen Dan. Ea a subliniat că, în ciuda demisiilor depuse, Ministerul Afacerilor Interne „îşi face datoria, chiar dacă în plan politic s-a ajuns la o situaţie complicată care nu a fost generată de către cabinetul care și-a dat demisia, dar nici de PSD care a câștigat alegerile„. „Colegii trebuie să ştie că AU ministru, iar lucrurile merg înainte fără sincope! Chiar dacă ne-am depus demisiile, ne facem treaba până la capăt, cu responsabilitate și cu respectarea strictă a prevederilor legale!„, a mai spus Carmen Dan.

   Ministrul de Internea mai prercizat că „nimeni nu i-a dat domnului Grindeanu o foaie de hârtie şi un pix şi i-a spus “notează nişte nume care vor fi miniştri”. Vă garantez că nu a fost aşa! Nimeni nu l-a oprit să îşi spună părerea în CEx sau la Palatul Victoria. Demisiile noastre nu sunt întâmplătoare. Am vrut să dăm un semnal foarte clar că nu mai puteam continua în această formulă. Noi am conştientizat că acest program nu este al lui Sorin Grindeanu, este al partidului şi este în interesul României„. Ea este de părere acum că Grindeanu „e singur, un premier al nimănui, legat cu lanţuri de scaunul de prim-ministru”. (foto: pagina facebook Carmen Dan)

Ultimile din

Mergi la SUS