Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Medicul care i-a catalogat pe protestatarii din Piaţa Victoriei „idioţi”, „boi”, „cretini”, „şobolani”: “Când vi s-au închis spitalele, aţi stat ca nişte şobolani, că nu v-a convocat Securitatea, boilor! Să vă facă Tudor Chirilă şi cu Rareş Bogdan endoscopie, clar?!”

in ExtraNews de

Răzvan Constantinescu, medicul care i-a catalogat pe protestatarii din Piaţa Victoriei „idioţi”, „boi”, „cretini”, „şobolani” într-o serie de postări publice de pe contul personal de Facebook, tratează pacienţii care se adresează celui mai mare spital din Moldova.

Răzvan-Nicolae Constantinescu este medic primar în secţia clinică gastroenterologie I de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, respectiv şef de lucrări la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi. Înainte de a fi încadrat la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, medicul a fost directorul Institutului de Gastroenterologie şi Hepatologie Iaşi – centru închis în 2009 printr-o decizie a fostului ministru al Sănătăţii, Cseke Atilla.

Potrivit unui CV postat pe siteul UMF Iaşi în 2009, Răzvan Constantinescu a scris până la acea dată, alături de alţi medici, patru cărţi de specialitate şi a publicat cinci lucrări ştiinţifice. Constantinescu, fost membru al Partidului Ecologist Român, s-a înscris în ALDE Iaşi în aprilie 2016.

„Când vi s-au înschis spitalele, aţi stat ca nişte şobolani, că nu v-a convocat Securitatea, boilor!”

Înainte de protestele împotriva Guvernului PSD-ALDE de duminică, 5 noiembrie, Răzvan Constantinescu şi-a avertizat audienţa din Bucureşti printr-o postare acidă pe Facebook: medicul i-a anunţat pe utilizatorii Facebook care îi frecventează pagina că le blochează conturile dacă anunţă că participă la protestul din Piaţa Victoriei. Ulterior, gastroenterologul le-a sugerat protestatarilor să apeleze pentru o „endoscopie” la cântăreţul Tudor Chirilă, respectiv la omul de televiziune Rareş Bogdan.

„CĂ TOT SUNT FURIOS… anunţ de pe-acum că blochez din prima secundă orice idiot care anunţă pe Facebook că merge sau că a fost în Piaţa Victoriei! Când vi s-au închis spitalele, aţi stat ca nişte şobolani, că nu v-a convocat Securitatea, boilor! Să vă facă Tudor Chirilă şi cu Rareş Bogdan endoscopie, clar?!”, a postat pe Facebook medicul.

Luni, după proteste, medicul Răzvan Constantinescu a concluzionat că ieşenii ieşiţi în stradă cu o seară înainte au cerut, de fapt, reînfiinţarea institutului pe care l-a condus. „Câteva mii de ieşeni s-au adunat aseară în Piaţa Unirii, cerând reînfiinţarea Institutului de Gastroenterologie şi Hepatologie”.

Citeste mai mult pe Adevarul.ro


Ultimile din

Mergi la SUS