Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Medic din Iaşi, supărat pe protestatari a anunţat pe Facebook că nu-i va trata pe pacienţii despre care află că au fost în Piaţa Victoriei

in ExtraNews/Politic de

Medicul Răzvan Constantinescu, fost director al Institutului de Gastroenterologie şi Hepatologie Iaşi, a anunţat pe Facebook că nu-i va trata pe pacienţii despre care află că au fost în Piaţa Victoriei la proteste.

Razvan Constantinescu este membru ALDE. Mesajul a fost postat de Constantinescu înainte de protestele de duminică seară: „CĂ TOT SUNT FURIOS… anunţ de pe-acum că blochez din prima secundă orice idiot care anunţă pe Facebook că merge sau că a fost în Piaţa Victoriei! Când vi s-au închis spitalele, aţi stat ca nişte şobolani, că nu v-a convocat Securitatea, boilor! Să vă facă Tudor Chirilă şi cu Rareş Bogdan endoscopie, clar?!

”ALIENARE EXPERIMENTALĂ. Eu nu cred că mai există un popor în lume care să stea ca mielul când i se ia şi să protesteze când i se dă. Pare un experiment medical”, mai spune medicul.

Constantinescu a mai avut astfel de remarci şi în timpul protestelor din februarie. Atunci el i-a calificat ”cretini” pe protestatari.

Citeste mai mult: adevarul.ro

Ultimile din

Mergi la SUS