Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Marturisirea cutremuratoare a unei doctorite! „Când lăsaţi 5 lei coafezei la tuns nu e şpagă?” Iată întreaga mărturisire care spune în sfârșit adevărul.

in ExtraNews de

O femeie medic a scris un mesaj pe forumul aktual24 unde relatează dramele prin care trec medicii prin spitale: „Nu ne-a tras nimeni de mânecă să ne spună cât de batjocoriți o să fim, nu știam ce salarii sunt”, scrie ea.

Mesajul acesteia vine în contextul unei dezbateri foarte aprinse ce a fost purtată pe forumul menționat mai sus cu privire la relația dintre medici și pacienți.

Reproducem integral postarea cutremurătoare a femeii:

In acelasi timp ti se lipeste stomacul de spate, iti amintesti ca nu ai mai baut apa de cateva ore..

Cum va permiteti sa va bateti joc de noi?? Cum?? Stiti, aveti cea mai vaga idee ce inseamna facultatea de medicina? In care intri sanatos si iesi cu cateva diagnostice?? Stiti cum e sa ai fire de par albe la 23 de ani de la stresul sesiunii? Noua nu ne-a spus nimeni cum e, poate am fi ales alt drum..

Scoateti atati ochi cu spaga, s-ar putea sa fiti surprinsi sa aflati cati dintre noi nu luam asa ceva.. Cu toate ca de multe ori, si vb aici de sume de 5-10 lei, te incanta sa ii iei ca sa poti manca un covrig pt ca tu nu ai nici macar atat in portofel.. Cand lasati 5 lei coafezei la tuns nu e spaga? Cand va duceti la restaurant si lasati bacsis in functie de comanda nu e spaga? Pe alea nu le vedeti, cand un om va face bine, chiar si dupa 2-3 ore de asteptare, brusc o suma de genul se transforma in marea spaga, si sincer, nici macar nu o cerem.. Ne trezim cu pacientii cautandu-ne pe la buzunare.. Cam asa de mult ne injositi!”.

Ultimile din

Mergi la SUS