Mărturii CUTREMURĂTOARE! Fata lui Gheorghe Dincă le-ar fi spus italienilor că le poate face rost de fete! ”Italienii sunt de acord să vorbescă”

in ExtraNews de

Fiica lui Gheorghe Dincă, Daniela a avut o relație de concubinaj cu un italian. Cei doi s-au întors în România unde au pornit o afacere, iar acum un fost angajat și partener de afaceri al italianului face dezvăluiri șocante despre fiica criminalului din Caracal.

Nicoale Cilan susține că doi parteneri de afaceri italieni vor depune mărturie în fața autorităților și vor declara că fiica lui Gheorghe Dincă procura fete pentru bărbați. Sursa foto: adevarul.ro

Fiica lui Gheorghe Dincă, Daniela a avut o relație de concubinaj cu un italian. Cei doi s-au întors în România unde au pornit o afacere, iar acum un fost angajat și partener de afaceri al italianului face dezvăluiri șocante despre fiica criminalului din Caracal.

Un fost angajat al fiicei lui Dincă face dezvăluiri șocante
Nicolae Cristian Cilan, un fost angajat și partener de afaceri ai unui italian care trăia în concubinaj cu Daniela Dincă, fiica criminalului din Caracal susține că o cunoaște foarte bine pe femeie. Fostul angajat a declarat că Daniela Dincă le-a spus partenerilor săi de afaceri italieni că le poate face rost de fete, dacă aceștia vor. În plus, Nicolae Cilan mai spune că cei doi italieni sunt de acord să depună mărturie în fața autorităților din România în vederea acestor afirmații.

Daniela Dincă a lucrat la o farmacie veterinară din Timișoara, dar a fost cercetată de furt de la locul de muncă. Fata criminalului din Caracal s-a hotărât să plece în Italia unde a avut grijă de o bătrână, dar s-a îndrăgostit de fratele acesteia, un bărbat de afaceri prosper, Giorgio Albiero. Daniela Dincă și afaceristul au venit în România unde bărbatul a cumpărat un domeniu de vânătoare și peste 2.500 de hectare de teren. După moartea italianului, Daniela Dincă a preluat afacerea.

„Lui Albiero îi plăcea mult să vâneze. Când a venit prima dată în România, a fost pe un domeniu să vâneze şi şi-a manifestat dorinţa să achiziţioneze un domeniu de vânătoare. Prin cercul de prieteni pe care îl aveam am întrebat şi nu mai ştiu care dintre prieteni mi-a recomandat Artemis Montana. I-am prezentat domnului Albiero pretenţiile pe care le au cei de la Artemis Montana şi până la urmă le-a dat o sumă de bani ca să cumpere acest domeniu de vănătoare, care a rămas tot pe numele celui de la care l-a cumpărat. Domnul Albiero putea să devină proprietar, doar că banii plătiţi nu au fost chiar curaţi”, povesteşte Nicolae Cilan pentru Adevărul.

Cine sunt italienii care vor să depună mărturie împotriva Danielei Dincă
Omul de afaceri arădean, Nicolae Cristian Cilan face business de cafea și aparate de cafea. Omul de afaceri a cunoscut-o pe Daniela Dincă prin intermediul partenerului său de afaceri Giorgio Albiero, în Italia. „Eu pe Daniela am cunoscut-o la Albiero acasă, în Italia, la hala unde avea el distribuitoarele astea de cafea. Domnul Albiero m-a rugat să o ajut că avea un dosar penal la Timişoara pentru furt. Furase banii de la o farmacie veterinară la care lucrase în Timişoara. Au venit în România, le-am prezentat un avocat care le-a explicat că trebuie achitat prejudiciul. Era undeva între 10.000 şi 18.000 de lei nu mai ştiu exact. S-au înţeles cu acel patron de farmacie, care şi-a retras plângerea. Probabil l-au motivat serios”, a mai declarat fostul partener de afaceri al lui Giorgio Albiero.

Arădeanul a mai spus că Daniela Dincă a ajuns să administreze afacerea italianului Artemis Montana, iar din această funcție se ocupa să livreze fete italienilor care veneau să vâneze pe domeniul din județul Arad. Doi dintre partenerii de afaceri ai lui Nicolae Cilan, Vittorio Golo şi Francesco Velar, sunt de acord să depună mărturie în fața autorităților din țara noastră.

„Mi-au spus asociaţii mei că Daniela le-a propus ca dacă au nevoie de ceva să apeleze tot timpul cu încredere că le găseşte tot ce le trebuie. Chiar am discutat problema cu ei şi mi-au spus că sută la sută vor să depună mărturie. Unul dintre asociaţi mi-a confirmat că în ultimul timp a văzut-o cu fete tinere prin Italia. Nu ştiu în ce scop. Am auzit şi mi s-a confirmat că la diverşi italieni care veneau la vânătoare (n.r. în judeţul Arad) li se aduceau fete. Vă spun sincer. Italienii când vin în România vin să facă afaceri şi la fete”, a declarat Nicolae Cilan