Mama nu va înceta niciodata să te iubească chiar și atunci când inima ei se va opri

in Educational de

Ea va rămâne pentru totdeauna îngerul tău păzitor, care nu va pleca și nu va uita …

Această zi va fi cea mai amară și mai tristă din viața ta. În ziua în care îți pierzi mama. Când pleacă, totul se va schimba pentru totdeauna. Vei începe să simți ceva despre care nici măcar nu știai ca poate sa existe.

Acestea vor fi lucruri pe care nu le-ai bănuit, nu le-ai simțit și nu le-ai înțeles. Va fi ceva complet nou și vă va rupe inima.

Orice vârstă ai, vei simți mai ales cât de mult iti lipsește mama pe acest Pământ. Cât de importantă a fost și dragă pentru tine. Cât de mult ai iubit-o, cum și-a luat dragostea și prezența. Și numai atunci când ai pierdut persoana cea mai dragă, inima ta se oprește literalmente si te napadeste gândul: „Unde este ea acum, în ce lumi?”

Pare de necrezut, dar mama ta iti va fi alături. Ea va rămâne pentru totdeauna îngerul tău păzitor, care nu va pleca și nu te va uita. Este imposibil să crezi în asta, dar poți jura că încă îi simți prezența. Nu vei putea să o atingi, să o strigi, dar ea tot va fi acolo. Și uneori nu vei simți această prezență și inima ta se va micsora si te va face sa strigi: „Mamă!”

Te vei întreba unde și cum se simte insa va veni la tine în cele mai dificile momente. De unde știe că plângi într-o pernă și numai ea e singura care poate să-ti mângâie și să-ti șteargă lacrimile cu prezența ei invizibilă? ..

Zile, luni, ani te vei întreba dacă știe cât de mult o iubești, cât de mult îți este dor de ea, cât de mult îți lipseste … Te vei învinovăți că nu i-ai spus în fiecare zi cat de mult o iubesti, când mai inca era in viata. Astăzi ai da orice inapoi doar să dai timpul inapoi, să spui ceea ce nu ai avut timp.

Minutele se vor întinde ca zilele. Zilele vor părea ca ani. Exact acest lucru se întâmplă atunci când piezi cel mai prețios lucru din această viață – mama noastră …

Îți va lipsi apelurile telefonice, vocea ei blândă. Zâmbetul. Mâinile ei blânde. Iti vei aminti fiecare detaliu. Fiecare sunet. Fiecare cuvânt.

De asemenea, te vei gândi la întrebarea dacă te vede de acolo – de sus.

A reușit să-ți spună tot ce își dorea? Ai întrebat-o despre tot ce era important?

Timpul nu vindecă astfel de răni. Prin urmare, vor trece luni, ani și pentru a-ti da seama de anumite aspecte. În principiu pentru că îți dai seama că mama va fi întotdeauna cu tine. Cei dragi nu intră în întuneric. Ei rămân adânc în inimile noastre. În mintea noastră. În amintirile noastre din copilărie. În cuvintele și glumele noastre preferate. În vânt. În bătaia inimilor.

Mama ta te va iubi mereu. Ea va fi mereu acolo. Deși nu este prezent fizic în lumea noastră, sufletele voastre sunt sudate pentru totdeauna. Această unire este mai puternică decât moartea. Această iubire este Viața însăși.