Mama Luizei Melencu este devastată! Ce le-a spus colegilor fetei sale în prima zi de școală

in ExtraNews de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Mama Luizei a mers, ieri, la ceremonia de deschidere a unui nou an școlar. Mama victimei criminalului din Caracal a ținut un discurs în fața colegilor fetei sale.

Femeia a fost invitată la festivitatea de început de an școlar, la liceul unde era fiica sa. Aceasta a ținut să le vorbească elevilor despre Luiza și despre criminal.

„Mi-aș fi dorit să fiu aici în prima zi de școală alături de Luiza. Îmi este destul de greu, uitându-mă în stânga mea și în dreapta mea că Luiza nu mai este prezentă. Nu veți mai avea parte de zâmbetul ei pentru că un monstru cu chip de om a răpit-o și nu spune unde a dus-o. (…) Dragă Luiza suntem mereu cu gândul la tine și se ușa casei este mereu deschisă.

Suntem ferm convinși că Luiza nu este moartă și să sperăm că va veni iar ziua când va intra pe porțile liceului. Mi-e greu să cred că astăzi e prima zi, că e ultimul an, mi-e greu să cred că Luiza nu este. E o zi grea pentru noi.

Sper să se facă dreptate pentru aceste două cazuri pentru că până acum nu avem niciun răspuns și dreptate nu s-a făcut.”, a spus mama Luizei Melencu.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...