Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Mama adolescentei care s-a făcut PRAF de un copac, la o lună după ce şi-a luat permisul de conducere a povestit ultimele momente din viaţa fiicei sale: „Şi-a pus mâinile pe cap…”

in Diverse de

Flori participa la o nuntă la un han din apropierea localităţii ei, Smârdan, şi a plecat cu mai mulţi prieteni la o discotecă, după ce se furase mireasa. La întoarcere a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi s-a izbit violent de un stâlp. În dreapta se afla o verişoară, 19 ani, care e înstare stabilă, conştientă, dar rănită grav.

Mama Florentinei a povestit ultimele momente din viaţa fiicei sale: „Verişoara mi-a spus că a intrat cu viteză mare de pe şosea pe un drum pietruit, a pierdut controlul, şi-a pus mâinile pe cap, a ţipat şi… a intrat cu maşina în pom!”

Femeia e doborâtă de durere, dar vorbeşte despre bucuria fiicei sale atunci când a devenit şoferiţă cu acte: „Când şi-a luat permisul era foarte fericită, îi era frică că o să pice. M-a sunat, eram la serviciu: mami, să ştii că am luat. Ne-am bucurat… Asta îşi dorea, să ia carnetul. I-am luat maşină pentru că aşa şi-a dorit ea. Toată lumea spune: îmi place cum merge Flori. Mergea încet. Ea avea, totuşi, grijă. Nu ştiu ce s-a putut întâmpla aseară. Nu ştiu ce a făcut-o pe ea să intre cu viteză pe drumul acela.”

Ca o ironie a sorţii, nunta la care era invitată Florentina a fost organizată şi de mama sa: „Aseara m-a adus acasă, că lucrez la hanul unde a avut loc nunta, am pregătit acolo meniurile. M-a adus acasă şi a plecat înapoi. La ora 10 azi noapte a fost ultima dată când mi-am văzut fata acasă. Mereu îmi spunea: n-o să plec de lângă tine, nu o să te las. Şi uitaţi, a plecat.” Sursa: Observator.tv

Ultimile din

Mergi la SUS