Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Maia Morgenstern a ajuns să facă reclamă la şosete! Actriţa şi le-a atârnat la brâu, la gât şi şi-a pus o pereche pe cap: “O fac din toată inima, cu toată dragostea”

in Monden de

Maia Morgenstern a ajuns să facă reclamă la şosete, promovând produsele unei firme româneşti. Celebra actriţă a primit mai multe perechi de ciorapi cu care s-a pozat într-o cameră de la Teatrul Evreiesc.

„Șoseteeee!!!”, a postat Maia, care şi-a atârnat ciorapii de brâu, o pereche la gât, ca un colier, şi alta pe cap, ca o căciulă. „Alea de la brâu sunt faine tare…Pe toate gusturile, culori si mărimi câte ceva pentru fiecare și principiul o pereche în plus nu strica niciodată…Doamnă cu șosete ! Ar fi o pictura interesantă!”, au reacţionat amicii actriţei.

„Te-au plătit în produse??? Hai că ne era dor de “Epoca de aur”, s-a arătat mirată o altă prietenă. “Draga mea, eu n-am prestat. Nici atunci, nici acum. Pe mine n-au cum să mă plătească. Nici în produse, nici altfel”, a explicat Morgenstern. „Era o ironie la vremuri de tristă amintire”, a răspuns amica.

„Ce mișto e să fii celebru! Eu n-am primit nici măcar un deget de mănușă”, a postat altcineva. „Da, draga mea! Așa este! Eu primesc în permanență tot felul de lucruri minunate! Dar mai ales solicitări de a ajuta, de a promova, de a susține! Și o fac din toată inima, cu toată dragostea, cu tot respectul pentru munca și creația oamenilor”, a replicat Maia Morgenstern.


Ultimile din

Mergi la SUS