Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Mai multe surse confirma: „Cumpanasu NU are facultate insa a predat la Colegiul MAI”. Cumpanasu isi ascunde CV-ul

in ExtraNews de

Informatii surprinzatoare despre Alexandru Cumpanasu revin in actualitate. Sef al CNMR, organizatie in care se afla numeroase universitati, si candidat la Presedintie, Cumpanasu nu a absolvit nicio facultate. CV-ul sau nu este public nicaieri.

”O sursa bine informata imi spune ca numitul Cumpanasu n-a terminat nici macar anul I de facultate. Deci n-are studii superioare. Asta nu-i bai ca, deh, tara are nevoie de toti oamenii ei, cu sau fara facultate. Numai ca alde Cumpanasu PREDA de niste ani buni fel de fel de cursuri pe la Colegiul MAI. Deci? Facem un tic-tac cu ‘specialistul’ Cumpanasu?”, scria Robert Turcescu pe Facebook in 2016.

Intrebat despre studii, Alexandru Cumpanasu a sustinut atunci ca urmeaza un MBA la o universitate din Elvetia.

„Am fost elev intr-o comuna din judetul Olt si sunt foarte mandru de acest lucru. Tatal meu a fost inginer zootehnist, mama mea este inginer zootehnist. Liceul l-am urmat la Caracal. Cu Bucurestiul am avut legatura abia la 19 ani, cand am inceput sa muncesc. De fapt, implicarea civica a fost cea care m-a adus la Bucuresti. In prezent (n.r. – 2016) fac un MBA pe leadership la o universitate in Elvetia”, spunea, in 2016, Alexandru Cumpanasu pentru DC News.

Informatia ca Alexandru Cumpnasu nu este absolvent de studii superioare este confirmata si de Capital.

„Surse au dezvaluit pentru Capital, ca actualul candidat la alegerile prezidentiale din partea… poporului ar fi inceput cursurile la SNSPA, dar le-ar fi abandonat dupa doar un an”, precizeaza Capital.

Ultimile din

Mergi la SUS