Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Luna Nouă în Săgetător! Cum sunt afectate zodiile de acest eveniment astrologic

in Diverse de

Săptămâna 18-24 decembrie va începe cu Luna Nouă în zodia Săgetător, zodie în care se vor afla și Soarele, Saturn, Venus și Mercur retrograd.

Luna Nouă din 18 decembrie și din zodia de foc Săgetător ne va încuraja să ne facem planuri, să fim optimiști și să ne bucurăm, cu adevărat, de această minunată perioadă din an.

Dar Saturn ne va aminti că trebuie să nu exagerăm și să dăm dovadă de maturitate, responsabilitate și realism.

Mai mult, Mercur retrograd va provoca încurcături în domeniile pe care le patronează (comunicare, afaceri, călătorii), însă ne va ajuta să refacem proiecte personale sau să reluăm legătura cu oameni din trecut si, dacă e cazul, să ne împăcăm cu cei pe care i-am supărat sau ne-au supărat cândva.

În dimineața zilei de miercuri va avea loc un alt eveniment astrologic foarte important, care va aduce schimbări majore în viața fiecăruia dintre noi. În 20 decembrie, planeta Saturn va intra în zodia pe care o patronează, Capricorn.

Saturn, Marele Profesor al zodiacului, va rămâne în Capricorn până în primăvara lui 2020 și va aduce noi lecții de viață pentru fiecare semn.

Ne va cere și chiar ne va obliga, prin diferite provocări, să ne restructurăm personalitatea, stilul de viață, cariera sau relațiile și să ne administrăm, cu seriozitate și responsabilitate, resursele și timpul.

A doua zi, in 21 decembrie, va fi solstițiul de iarnă, marcat, în astrologie, prin intrarea Soarelui în zodia Capricorn.

În Capricorn vor fi și planetele Saturn și Pluton, care ne vor încuraja să ne clarificăm obiectivele, intențiile sau dorințele pentru următoarele luni și să identificăm căile realiste prin care le putem îndeplini.

Sâmbătă, 23 decembrie, va avea loc al patrulea eveniment important al săptămânii: planeta Mercur va reveni la mersul direct în zodia Săgetător.

Mercur va rămâne în acest semn până în ziua de 11 ianuarie și va favoriza comunicarea, socializarea și călătoriile în sezonul sărbătorilor.

Cum sunt afectate zodiile de Luna Nouă în Săgetător
BERBEC

pentru mulți alți nativi, Luna Nouă din 18 decembrie va fi un bun moment pentru călătorii sau pentru planuri de vacanță. Și, cum Mercur va fi, încă, retrograd la momentul de Lună Nouă, s-ar putea ca Berbecii să prefere o vacanță alături de vechi prieteni sau în locuri care au o semnificație aparte pentru ei (de exemplu, casa părintească sau orașul în care au copilărit).

Solstițiul de iarnă din 21 decembrie va fi un moment special pentru că va dinamiza sectorul Carierei din astrograma Berbecilor, încurajându-i pe nativi să se orienteze spre domenii de care sunt cu adevărat pasionați și interesați.

În 23 decembrie, Mercur va reveni la mersul direct în zodia Săgetător și, până în 11 ianuarie 2018, va influența pozitiv casa Străinătății din astrograma Berbecilor (călătoriile în străinătate, prieteniile cu persoane care locuiesc în alte țări și chiar relațiile la distanță, dar și dorința de a afla cât mai multe despre istoria sau cultura altor popoare).

TAUR

Primul eveniment important al săptămânii va avea loc luni, 18 decembrie, când va fi Lună Nouă în zodia Săgetător.

Pentru Tauri, Luna Nouă poate aduce vești bune legate de veniturile partenerului de viață sau de profitul unei afaceri în care nativii sunt implicați.

Pentru alți nativi, Luna Nouă poate aduce vești legate de comisioane ori alte bonusuri pe care Taurii le vor primi pentru activitatea lor profesională

De asemenea, poate fi un moment bun pentru cei care au solicitat un credit dau un alt fel de finanțare dar, inițial, au fost refuzați. Se va reveni asupra deciziei și cererea lor va fi acceptată.

Continuarea aricolului AICI

Ultimile din

Mergi la SUS