Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Lovitură neaşteptată! „Răpirea Alexandrei Măceşanu e filmată! Imaginile sunt de o duritate teribilă”

in ExtraNews de

Lovitură neaşteptată în ancheta cutremurătoare a cazului din Caracal. Noi informaţii apar în zona publică, iar acum a fost detonată o adevărată bombă: răpirea Alexandrei Măceşanu e filmată! Ce se vede pe imagini este de-a dreptul tulburător.

Dezvăluire de senzaţie în cazul criminalului din Caracal. Avocatul Tonel Pop, care reprezintă familia Luizei Melencu, a povestit un amănunt uluitor despre răpirea celeilalte victime a lui Gheorghe Dincă.

Răpirea Alexandrei Măceşanu e filmată! Imaginile sunt de o duritate teribilă

Conform lui Tonel Pop, momentul răpirii Alexandrei a fost înregistrat de camere video, iar imaginile, care încă nu au ajuns în posesia autorităţilor, arată momentul terifiant. Pe acestea s-ar vedea unde a răpit-o criminalul şi cum a abuzat-o!

Există filmări pe care organele în drept n-au pus mâna şi nici măcar alte autorităţi. Există filmări în care se vede exact cum în spatele liceului a fost luată Alexandra, cum a vrut să iasă din maşină, cum o loveşte cu pumnul în faţă. Stă vreo 20 de minute acolo cu maşina parcată. Unde? În centrul oraşului„, a declarat Tonel Pop, informează Antena 3.

Ultimile din

Mergi la SUS