Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Lovitură neaşteptată! „Răpirea Alexandrei Măceşanu e filmată! Imaginile sunt de o duritate teribilă”

in ExtraNews de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Lovitură neaşteptată în ancheta cutremurătoare a cazului din Caracal. Noi informaţii apar în zona publică, iar acum a fost detonată o adevărată bombă: răpirea Alexandrei Măceşanu e filmată! Ce se vede pe imagini este de-a dreptul tulburător.

Dezvăluire de senzaţie în cazul criminalului din Caracal. Avocatul Tonel Pop, care reprezintă familia Luizei Melencu, a povestit un amănunt uluitor despre răpirea celeilalte victime a lui Gheorghe Dincă.

Răpirea Alexandrei Măceşanu e filmată! Imaginile sunt de o duritate teribilă

Conform lui Tonel Pop, momentul răpirii Alexandrei a fost înregistrat de camere video, iar imaginile, care încă nu au ajuns în posesia autorităţilor, arată momentul terifiant. Pe acestea s-ar vedea unde a răpit-o criminalul şi cum a abuzat-o!

Există filmări pe care organele în drept n-au pus mâna şi nici măcar alte autorităţi. Există filmări în care se vede exact cum în spatele liceului a fost luată Alexandra, cum a vrut să iasă din maşină, cum o loveşte cu pumnul în faţă. Stă vreo 20 de minute acolo cu maşina parcată. Unde? În centrul oraşului„, a declarat Tonel Pop, informează Antena 3.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS