Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Liviu Pop a făcut o nouă gafă de exprimare: „Fiecare copil merită un viitor. Un viitor mai bun decât cel prezent!“

in Politic de

„Fiecare copil merită un viitor. Un viitor mai bun decât cel prezent!“, a spus ministrul Educaţiei luni, 2 octombrie, în cadrul ceremoniei de deschidere a noului an universitar organizată la Universitatea „Al. I. Cuza“ din Iaşi.

Şeful de la Educaţie le-a mai transmis studenţilor să „înveţe carte”.

„ Învăţaţi carte, ajutaţi România să se ridice, şi atunci când reveniţi şi voi aici în anii următori pentru un discurs ajutaţi numărul copiilor săraci din această ţară să scadă. Ajutaţi copiii care doresc să înveţe să facă şcoală. Fiecare dintre noi are un vis ca individ, vă invit să nu uitaţi că avem nevoie de un vis de comunitate, de un vis ca ţară. Visul meu e ca fiecare copil să aibă o educaţie de calitate.

Numai aşa vom putea scoate o parte din sărăcie şi ne vom găsi în sfârşit echilibrul ca societate”, a spus Pop. Alături de ministrul Educaţiei Naţionale, la ceremonia de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi au mai participat ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm, dar şi ambasadorul Austriei în România, Gerhard Reiweger. Ministrul Educaţiei, Liviu Pop: „Fiecare copil merită un viitor mai bun decât cel prezent“

Ultimile din

Mergi la SUS