Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Liviu Dragnea: “Fac apel la calm. Teama mea este ca la Cotroceni va fi un bulgare de zapada”

in Politic de

Presedintele PSD Liviu Dragnea ii avertizeaza pe cei care continua protestele fata de Guvernul Grindeanu ca “exista o nervozitate crescuta” in randul membrilor Partodului Social Democrat.

Dragnea spune ca, in momentul de fata, nu mai exista motive pentru continuarea protestelor in Romania si ca – prin urmare – “asistam la un protest politic”.

Teoretic n-am avea probleme la motiunea de cenzura, si colegii mei au spus ca creste nervozitatea in randul membrilor si simpatizantilor nostri, pentru ca, in opinia lor, dupa ce ordonanta a fost abrogata si protestele continua, inseamna ca asistam la altceva, de fapt un protest politic, dupa alegerile care au fost desfasurate in mod corect.” – a declarat presedintele PSD la Palatul Parlamentului, inainte de citirea motiunii de cenzura.

De asemenea, Liviu Dragnea a precizat ca ii este teama de ceea ce se poate intampla in continuare cu protestele de la palatul Cotroceni, al celor care sustin Guvernul Grindeanu.

“Eu in continuare fac apel la calm, ceea ce imi era teama s-a intamplat. Si anume, aseara un grup de oameni nemultumiti s-a strans la Palatul Cotroceni si teama mea este ca acolo va fi un bulgare de zapada.

Am spus-o mereu si o spun si astazi, ca vreau sa facem tot ce este posibil sa nu se escaladeze acest conflict in strada, pentru ca nu are nimeni de castigat.” a mai spus presedintele PSD.

Sursa: stirileprotv.ro


Mergi la SUS