Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Liderul delegației PPE în Comitetul European al Regiunilor consideră că Liviu Dragnea trebuia să demisioneze din funcțiile publice

in Extern/ExtraNews de

Michael Schneider, liderul delegației Partidului Popularilor Europeni (PPE) în Comitetul European al Regiunilor, referindu-se la acuzațiile aduse de DNA președintelui PSD Liviu Dragnea, consideră că în orice țară europeană aceste acuzații ar fi dus la o demisie din funcțiile publice până când este clarificat dosarul de cercetare.
Michael Schneider a participat sâmbătă la Cluj-Napoca la Congresul Ligii Aleșilor Locali PNL și a declarat că este îngrijorat de acuzațiile aduse de către OLAF(Oficiul European de Luptă Anti-Fraudă) președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

Schneider a spus:”Suntem îngrijorați de acuzațiile făcute de OLAF în legătură cu Liviu Dragnea, președintele PSD și președintele Camerei Deputaților. În orice alt stat membru UE, această situație ar fi declanșat demisia sa până la clarificarea acuzațiilor. Nu am îndoială că OLAF nu dorește să creeze obstacole în calea investițiilor, instituția dorește doar ca fiecare euro din banii europeni să fie cheltuit în mod corespunzător”.

Mergi la SUS