Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Liceul din Romania în care nimeni nu a luat BAC-ul în ultimii 7 ani

in ExtraNews de

Pentru al șaptelea an consecutiv, niciun elev de la Liceul Tehnologic Agricol din comuna Orțișoara din județul Timiș nu a promovat examenul de Bacalareat.

Ca in fiecare an, dupa afisarea rezultatelor de la examenul de Bacalaureat, exista si regiuni din tara un promovabilitatea a fost foarte scazuta. Exista un liceu in care niciun elev nu luat examenul pentru al saptelea an consecutiv.

În acest an, elevii nici nu s-au mai prezentat la BAC, după cum rezultă din informațiile publicate de Ministerul Educației Naționale pe siteul bacalaureat.edu.ro.

9 elevi ar fi trebuit să susțină examenul de Bacalaureat la liceul din Orțișoara, o comună cu 4.190 de locuitori din județul Timiș. Însă niciunul dintre elevi nu s-a prezentat la niciuna dintre probele scrise (Limba și Literatura Română, Matematică sau Biologie vegetală și animală).

Liceul Tehnologic Agricol din comuna Orțișoara a mai apărut în presă și în anii trecuți, tot după ce niciun absolvent de clasa a XII-a de aici nu a reușit să promoveze examenul de Bacalaureat.

Anul trecut, 8 elevi au terminat clasa a XII-a la acest liceu, însă niciunul dintre ei nu a luat notă de trecere.

Ultimile din

Mergi la SUS