Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Legea lui Tudorel Toader pune în pericol societatea! Un violator, proaspăt eliberat, a recidivat

in ExtraNews de

Violatorul în serie din comunca bihoreană Șoimi, eliberat recent din închisoare înainte de termen, prin bunăvoința judecătorilor, a făcut o nouă victimă. Este vorba chiar de mama bărbatului pe care acesta a încercat să o agreseze sexual la scurt timp după ce și-a recăpătat libertatea, informează ebihoreanul.ro.

Condamnat pentru a treia oară pentru viol, bărbatul în vârstă de 46 de ani a ieșit din închisoare înainte de termen, în luna septembrie.

La trei săptămâni după eliberare, Petru Hera Cristea a vrut să-şi agreseze sexual propria mamă.

„În intervalul orar 20:00 – 21:00, timp de aproximativ 30 – 40 de minute, aflându-se în incinta locuinței, inculpatul a încercat prin constrângere să întrețină raporturi sexuale cu mama sa, a agresat-o fizic pe aceasta, cauzându-i leziuni traumatice ce necesitau un număr de 3 – 4 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicații”, se arată într-un comunicat transmis, vineri, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş.

După ce a încercat să o batjocorească pe cea care i-a dat viață, bărbatul a plecat de acasă și, deocamdată nu a fost găsit.

Între timp, pe numele său a fost emis un mandat de arestare în lipsă și a fost dat în urmărire națională.

Condamnat până în prezent pentru trei violuri şi tot atâtea tentative, unele chiar cu tâlhărirea victimei, Petru Hera Cristea a fost eliberat condiţionat pe 21 septembrie, după ce a ispăşit două treimi din pedeapsa de 3 ani şi 520 de zile de închisoare, primită după ce, în 2014, a încercat să violeze o orădeancă. Fără să ţină cont de faptul că individul fusese eliberat condiţionat în trei rânduri şi tot de atâtea ori a comis o nouă infracţiune, Judecătoria Satu Mare a admis propunerea Comisiei de Specialitate a Penitenciarului sătmărean, unde violatorul era închis, şi a decis să-l elibereze. Decizia a beneficiat inclusiv de avizul procurorilor sătmăreni, care nu au contestat-o.

 

Ultimile din

Mergi la SUS