Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

La putin timp dupa inundatiile catastrofale, distrugeri de case si gospodarii afecatate primaria Tisau din Buzau serbeaza zilele comunei cu mare fast alaturi de Adrian Minune si multi altii

in ExtraNews
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Din categoria „Tara arde și baba se coafeză.”. Comuna Tisau Judet Buzau (zona afectata puternic de inundatii). Primarul, Cristian-Ionel Mihai candidat PNL ales în 2016, actual membru PSD.

Cuvintele sunt de prisos in astfel de situatii….. Proportiile dezastrului le vom prezenta mai jos. Acum fiecare poate analiza daca la 15 zile dupa aceste nefericite calamitati oamenilor le mai trebuie „voie buna” alaturi de Adrian Minune si multi alti artisti care nu vin pe bani putini. Oare aceste fonduri la o comuna relativ micuta de unde vin?(Conform recensământului efectuat în 2011, populația comunei Tisău se ridică la 4.704 locuitori, în scădere față de recensământul anterior din 2002, când se înregistraseră 5.176 de locuitori.) De ce dupa astfel de incidente nu se gandesc mai intai sa remedieze ce a fost stricat, sa rezolve problemele de fond ale cetatenilor?

„Mai bine ar da bani oamenilor saraci afectați de inundații nu manelistilor plini de bani. Mai lăsați petrecerile pe banii publici, ajutați oamenii la necaz. ”

La Viperești și Tisău, apa căzută pe versanți a format viituri care au făcut prăpăd în satele din vale. Potrivit bilanțului provizoriu, la Valea Caprei sunt șase case izolate, douăsprezece persoane rămânând pe malul drept al Nișcovului. 

Publicată de Burducea Costin pe Vineri, 31 mai 2019

In comuna Tisau, „au fost distruse, in proportie de 90 la suta, mai multe drumuri ale catunelor din comuna. Apele au luat trei podete, au stricat doua punti pietonale, iar in jur de 30 de gospodarii au fost afectate. Impreuna cu pompierii, a fost extrasa apa din curti si din fantani. Totodata, podul silvic din satul Pisculeni, care a creat mereu probleme la caderea unor ploi abundente, este avariat si se lucreaza acum la repararea lui provizorie, pentru ca va trebui apoi refacut total”.

Publicată de Burducea Costin pe Vineri, 31 mai 2019

Pompierii au evacuat, 12 persoane din comuna buzoiană Tisău, gospodăriile fiindu-le inundate în urma unei viituri. Şase locuinţe au rămas izolate pe malul drept al Nişcovului, cele 12 persoane urmând a fi cazate peste noapte Căminul Cultural.

MAi jos caminul cultural:

În satul Tisău din Buzău, apele învolburate au atins un metru şi jumătate

Publicată de Burducea Costin pe Vineri, 31 mai 2019

Dupa toate cele intamplate se pare ca aceasta primarie are toate motivele sa sarbatoreasca.

Mai jos vedem clar nivelul de indiferenta si nesimtire la criticile virulente ale cetatenilor:

Cam atat…


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Loading...

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS