Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Jurnalist injurat de un primar PSD in timp ce inregistra un material video in fata Prefecturii Teleorman. „Domnul Dragnea are grija de noi toti”

in Politic de

Jurnalistul Malin Bot a fost injurat de un primar PSD in timp ce inregistra un material video in fata Prefecturii Teleorman. Bot relata cum a inceput Liviu Dragnea sa isi construiasca uriasa avere.

Aflat in Alexandria, Malin Bot a ales Prefectura Teleorman ca fundal pentru o inregistrare in care aducea aminte despre primii pasi pe calea inavutirii ai lui Liviu Dragnea. La un moment dat, un individ se apropie de el si ii spune amenintator: „Haide, ba, nu mai manca atata rahat”. El a repetat afirmatiile, apropiindu-se agresiv de jurnalist.

Vezi video de la minutul 03.38:

Individul agresiv se numeste Lucian Calin, fiind primar din partea PSD al comunei Seaca. Lucian Calin este la al cincilea mandat.

Malin Bot afirma ca va sesiza Politia. „Ii fac sesizare la Politia Teleorman. Legea 61 sanctioneaza adresarea de cuvinte injurioase in public. Este inca o dovada ca judetul pe care il conduce Dragnea este la nivelul Evului Mediu. Nu sunt capabili sa aiba o relatie civilizata cu un jurnalist”, a declarat jurnalistul pentru aktual24.ro.

Afaceri profitabile intre Primaria Seaca si Tel Drum

Lucian Calin este cunoscut in judet pentru relatiile speciale si foarte profitabile pe care le are atat cu Liviu Dragnea cat si cu Tel Drum, celebra firma a prietenilor din tinerete ai sefului PSD.

In 2013, prin semnatura premierului Victor Ponta, o insula si un brat al Dunarii au trecut din administrarea Apelor Romane in cea a Consiliului Judetean Teleorman.

„Ce nu se mentioneaza in niciunul dintre documentele care a oficializat acest transfer guvernamental de mai bine de 300 de hectare de teren pe malul Dunarii sunt avantajele directe ale companiei Tel Drum, controlata de vechi colaboratori ai lui Liviu Dragnea, care a luat in concesiune Bratul Pavel pentru pescuit.  ‘Din 2011 sunt inchiriate de Tel Drum. Acum, daca le-a luat la Consiliul Judetean, nu mai da bani la Apele Romane’”, declara Lucian Calin pentru gandul, in 2013.

Pe cele 300 de hectare ar fi urmat sa se dezvolte o afacere foarte profitabila: un aquapark, un complex turistic si sportiv, cu hotel, bazine de inot si pensiune plus o tabara cu plaja.

Liviu Dragnea, la acea data vicepremier, a fost de altfel cel care, in calitate de ministru al administratiei, a initiat hotararea de Guvern pe care si-a pus semnatura impreuna cu ministrii Ana Lucia Varga (Ape) si Rovana Plumb (Mediu).

Intr-un alt interviu, pentru Catavencii, primarul Lucian Calin a negat ca Dragnea ar avea interese in aceasta afacere.

„Eu cred ca si legal este, ce vreti sa spuneti? Domnul Dragnea are grija de noi toti, sa fie legal, normal ca trebuie sa fie legal, altfel nu se poate. (…) Multumesc domnului Dragnea ca n-a uitat. Or sa munceasca si oamenii locului undeva”, spunea Calin pentru Catavencii.

SURSA: Aktual24.ro

Ultimile din

Mergi la SUS