Iordache explica de ce s-a internat Dragnea la privat: Nu exista nicio diferenta intre cum sunt tratati pacientii la stat si la privat

in ExtraNews de

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache (PSD) a sustinut, miercuri, ca „nu exista nicio diferenta intre modul in care sunt tratati pacientii intr-un spital privat si unul de stat”. Iordache a explicat astfel de ce Liviu Dragnea s-a internat la o clinica privata.

„Dl presedinte Dragnea a avut o optiune pentru un anumit spital. Nu exista nicio diferenta intre modul in care sunt tratati pacientii intr-un spital privat si unul de stat.

Nu cred ca pentru o internare de urgenta, cum a avut dumnealui, ca s-a internat in cel mai apropiat spital e un capat de tara. Dar eu si colegii mei avem respect pentru modul in care pacientii sunt tratati in spitalele de stat, cat si in cele private”, a afirmat Florin Iordache.

„Eu, anul trecut, cand am fost operat, am fost intr-un spital de stat si modul in care am fost tratat si conditiile pe care le-am avut au fost mult mai mult decat multumitoare.

In plus, prin faptul ca s-au crescut salariile din sistemul sanitar, prin faptul ca au fost alocate si o serie de institutii spitalicesti si-au imbunatatit conditiile, discutam de aparatura, de constructia de noi sectii si asa mai departe, sunt premise ca Sanatatea pentru guvernare a constituit si constituie o prioritate”, a mai declarat Iordache.

Amintim ca Liviu Dragnea este internat in spital dupa ce a acuzat dureri de spate, presa relatand ca s-a internat la o clinica privata. Acesta a ajuns la spital, sambata, imediat dupa ce a terminat intalnirea de la Snagov cu membrii filialei PSD Ilfov.

Potrivit Antena3, care citeaza surse medicale, Liviu Dragnea ar fi internat la spitalul privat Sanador din Bucuresti, unde a fost evaluat de o echipa formata din trei medici si a decis sa nu se opereze.

E ireala nesimțirea lui Ciordache. Minte pentru Dragnea și cand e prins cu minciuna devine agresiv si bădăran. Insistă să convingă că in spitalele de stat e la fel ca în cele private și nu e o problemă ca Dragnea s-a tratat la un spital privat, in conditii de lux.Când e față în față cu cineva, nu mai e așa viteaz Ciordache. Priviți imaginile acestea, de pe YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=yKmCeHjacPQ

Publicată de Malin Bot pe Miercuri, 20 martie 2019