Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Interpretul Carla’s Dreams deconspirat. Motivul pentru care solistul nu-si arata chipul

in Monden de

Toată lumea îşi doreşte să-l vadă fără mască, iar acest lucru s-a întâmplat, până la urmă. Andrei Ţăruş (31 ani), cum îl cheamă pe solistul proiectului, a fost surprins fără mască zilele trecute, într-un local din Moscova, acolo unde a fost fotografiat de paparazzi ruşi.

Cu toate că a stat separat de ceilalţi colegi, iar la orice intrare în vreo instituţie a refuzat să se legitimeze, folosind numele managerului pentru a reuşi să intre, acesta a fost în cele din urmă prins de fotografi. Trupa Carla’s Dreams, venită din Republica Moldova, a cunoscut un succes fulminant în ţara noastră, având constant concerte şi hituri difuzate la posturile de radio şi TV, însă ceea ce a atras mai mult atenţia decât melodiile lor a fost misterul chipurilor celor din trupă, care refuză să-şi descopere faţa, indiferent de ocazie, relateaza cancan.ro.

colaj-carla

„Nu, asta nu-i faţa mea. Eu în zilele obişnuite arăt altfel. Delia m-a văzut fără mască. Fără mască arăt foarte rău. De asta şi port mască că-s foarte urât. Nu arăt înfricoşător, ci greţos aşa. Sunt antonimul la ‘simpatic`. Dacă există multă lume care-i fascinată doar de asta, cred că ar trebui să vă schimbaţi echipa. Mi se pare că de la o anumită vârstă asta nu ar trebui să te fascineze. E interesant, da, dar să fie fascinant… Fascinant îmi pare că laptele din sânul mamei îşi schimbă compoziţia chimică după nişte receptori din saliva fătului… asta mi pare fascinant. Nu ştiu dacă vreau să mă implic emoţional şi personal foarte mult”, declara Andrei Ţăruş.

credius.ro

Ultimile din

Mergi la SUS