În timp ce lumea e atentă la Dragnea, România se ÎNDATOREAZĂ MASIV!

in ExtraNews de

Asta e pentru pensionari si bugetarii care nu inteleg ca pensiile si salariile marite sunt din „imprumut”, nu din crestere reala economica. PSD a dat, altii au luat…problema nu e cine da si cat, ci de unde si care vor fi urmarile. Ps: Nu aplecati urechea la „populisme”!

„Statul are nevoie în acest să împrumute peste 72 miliarde lei, mare parte din această sumă fiind pentru refinanţarea datoriei, iar cealaltă parte este reprezentată de deficitul bugetar asumat pentru acest an.”

Statul are nevoie în acest să împrumute peste 72 miliarde lei, mare parte din această sumă fiind pentru refinanţarea datoriei, iar cealaltă parte este reprezentată de deficitul bugetar asumat pentru acest an.

Autorităţile române au transmis celor de la Bruxelles că va fi mai mare. Suma anunţată este de 362,6 miliarde de lei, adică o creştere de aproape 10%, faţă de anul trecut, scrie Hotnews.

Ca procent în PIB, dacă luăm în calcul noul Produs Intern Brut anunţat de Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză, va fi de peste 35%. Rămâne de văzut, aşadar, dacă România va avea acel PIB nominal de 1031 mii de miliarde de lei. Având în vedere inflaţia în creştere, este posibil”, scrie Hotnews.