Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Imagini uluitoare filmate in timpul examenului auto. Politistul ii pune sa opreasca pe „interzis”, iar un elev sare la bataie

in ExtraNews de

Un jurnalist, care a filmat mai multe masini oprite neregulamentar, in timpul unui examen auto, a fost la un pas sa fie luat la bataie, de un candidat, chiar in fata politistului.

Jurnalistul a vrut sa stie daca cei de la volan mai primesc in aceste conditii permisul de conducere si a aflat cu stupoare ca tocmai examinatorul le-a cerut sa incalce legea.
Politist examinator: “Stai ca si eu am telefon! Ia sa vezi ce poza iti fac si eu tie.”

Aceasta a fost prima reactie a unui politist de la examinari auto cand a fost intrebat de un jurnalist daca elevul care a tras masina pe dreapta chiar sub indicatorul oprirea interzisa trece examenul.

De altfel, ce a facut politistul este gresit, potrivit ordinului ministrului de Interne.

Ordinul Ministerului Administratiei si Internelor nr. 268/2010: „Sa nu indice candidatilor efectuarea unor manevre care ar incalca regulile de circulatie sau semnalizarea rutiera.”

Comisarul sef nu a procedat corect nici cand a amenintat ca-l amendeaza pe jurnalistul care a oprit si el in loc nepermis ca sa il filmeze.
Florin Bracea, seful Politiei Rutiere: „Nu are atributii sa dea amenzi, trebuie sa cheme brigada rutiera.”
Disputa nu s-a oprit insa aici. Cand jurnalistul il intreaba pe politist de ce vorbeste urat, elevul aflat la volan coboara din masina ca sa-l loveasca.

Comisarul sef de la examinari auto nu intervine ca sa opreasca agresiunea, ci asteapta linistit in masina ca elevul sa se intoarca. Intregul incident filmat a fost prezentat sefului Poltiiei Rutiere.

Florin Bracea, seful Politiei Rutiere: „E un caz izolat si trebuie tratat ca atare. Faceti o solicitare sa va raspundem.”

Atitudinea si greseala promovate in cadrul acestui examen auto se regasesc pe toate strazile din Bucuresti. Semnul oprirea interzisa e doar de decor. In aceste conditii, autoritatile ar trebui sa se intrebe cum au luat acesti soferi carnetul. Sursa: Stirileprotv.ro

Ultimile din

Mergi la SUS