Imagini REVOLTATOARE surprinse pe litoralul romanesc! Cum au fost gasiti mai multi copii! Autoritatile au intrat imediat in ALERTA…

in Diverse de

Există și o față neagră a litoralului românesc, în ciuda faptului că toată lumea își dorește să petreacă la malul mării măcar câteva zile din vară. Zeci de copii cu vârste foarte mici sunt trimişi zilnic să cerşească pe străzi. Banii ajung la interlopi, în spatele minorilor aflându-se o adevărată rețea. De altfel, conform primelor informații, se merge la sigur. „Șeful” alege să-i pună să cerşească pe copii și mizează pe mila oamenilor.

Fața neagră a litoralului românesc!
Aceștia profită practic de slăbiciunile oamenilor atunci când micuţii le cer bani pentru mâncare. Mai mult de atât, pentru ca impactul emoţional pentru turişti să fie unul şi mai mare, şefii reţelei îi pun pe micuţi să ţină în braţe şi animale, pentru ca oamenii să se înduplece mai repede să le dea bani. Departe de autorități care spun că nu au habar de acest fapt, micuţii sunt lăsaţi noaptea să doarmă pe străzi, pe cutii de carton.

Deși minorii sunt cei care produc bani, aceştia nu primesc mai nimic. Ba chiar sunt lăsaţi să rabde de foame și să se decurce care cum poate. Cea care a făcut sesizarea faţă de această situaţie alarmantă care are loc la malul mării a fost o turistă. Totul se întâmplă în stațiunea Costinești, altădată o adevărată oază de relaxare pentru tineri. Ştiind că turiştilor sigur le va fi milă de bieţii copii, şefii reţelei îi exploatează la maximum, cât este ziua de lungă.

Fața neagră a litoralului românesc! Cerșetori

Minori înfometați puși să cerșească fără întrerupere în Costinești
După ce strâng banii, aceştia îi pun în cutii de pizza şi îi duc şefilor reţelei, care îi aşteaptă la loc sigur: în parcarea unui hotel. Oamenii legii au intrat, într-un final pe fir, şi au precizat că vor face verificări în acest sens. Direcţia pentru Protecţia Copilului a anunţat, de asemenea, că va încerca să ia măsuri. „La finalizarea cazului vom lua măsurile care se cuvin. sunt cazuri izolate din primele noastre cercetări, dar în mod categoric baza pare a fi în Costinești. Este vorba de copii care au fost descoperiți pe lângă gară, în zona plajelor sau la promenadă.

De remarcat însă că după ce situația a ajuns în presă copiii au dispărut de pe străzi. Încercăm acum să aflăm unde se află aceștia și mai ales în ce condiții trăiesc”, au spus reprezentanții Poliției