Press "Enter" to skip to content

Iată cum faci OMLETA PERFECTĂ! Un singur lucru face diferenţa

Ce trebuie sa fie o omleta delicata, cremoasa, cu o textura aerata, ajunge sa fie, de cele mai multe ori, o turta arsa si uscata.

1. Ouale trebuie sa fie batute bine, cu forta. Astfel, omleta va prinde aer si va capata volum. Amesteca-le chiar inainte de a le pune in tigaie.

2. Bate ouale fara sa pui smantana sau branza. Adaugandu-le, omleta nu va capata acea textura pufoasa, cum s-ar crede, din contra! Oul se va separa de lactate, iar in final vei obtine o omleta apoasa, dar arsa.

3. Omleta trebuie sa fie gatita la foc mic. Daca vrei bucati mici de ou, amestec-o des, daca vrei ca omleta sa ramana cu bucati mari, amestec-o mai rar.

Sursa: kfetele.ro

Trimite prietenilor
Creare Site Web by O24.RO