Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Horoscop, sâmbătă, 2 decembrie 2017. Zi specială pentru ACESTE zodii!

in Diverse de

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2017. Opozitia Lunii cu Venus poate sa duca la diminuarea simtului practic. In schimb, se constata o crestere a sensibilitatii si a compasiunii. Este o zi in care visele romantice au sanse sa se transforme in realitate.

În ziua de 2 decembrie preocupări bănești născute din situații complicate, greu de rezolvat pe termen scurt; uneori, bunele lor intenții se vor lovi de tendințele ascunse ale unor persoane care le pun „bețe-n roate”. Nemulțumiți de felul în care se desfășoară un proiect (afacere, demers)

Horoscop, sâmbătă, 2 decembrie 2017. Racii și-ar putea strica relații de care au mare nevoie

Horoscop 2 decembrie 2017 – Berbec

Ai putea fi surprins de intensitatea unor probleme pe care nici nu le-ai observat. În aceste condiții, o reacție bună ar fi să îți regăsești răbdarea și să te implici în acele probleme.

Horoscop 2 decembrie 2017 – Taur

Multe depind de tine astăzi, în mod special de bunăvoința pe care o vei arăta celor care te înconjoară. Vei avea motive de bucurie, după acest efort.

Horoscop 2 decembrie 2017 – Gemeni

Cu siguranță există și persoane care te pot ajuta și chiar au mai făcut-o și altădată. Nu ai de ce să ajungi la concluzii pesimiste.

Horoscop 2 decembrie 2017 – Rac

Există o nemulțumire accentuată, un fel de sumă a unor probleme nerezolvate, care te poate determina să strici relații de care ai mare nevoie.

Horoscop 2 decembrie 2017 Leu

Poate fi o zi dificilă, cu numeroase momente în care reacțiile apropiaților ți se vor părea de neînțeles. Este suficient să ai răbdare și să nu îi condamni.

Horoscop 2 decembrie 2017 – Fecioară

Te împiedici de propriile păreri, ca și cum acestea ar fi bătute în cuie. Ai nevoie de flexibilitate și nu doar acum ci de fiecare dată când te afli într-un blocaj.

Horoscop 2 decembrie 2017 – Balanță

Cea mai bună alegere ar fi să îți amintești cine ești, cel care poate face viața mai frumoasă celor din jur, ca să te protejezi de orice supărare.

Horoscop 2 decembrie 2017 – Scorpion

Ar fi de dorit să faci ce îți cere propria inimă, mai ales dacă are legătură cu remediere unor erori, intenționate sau nu, făcute față de cineva drag.

Horoscop 2 decembrie 2017 – Săgetător

O alegere foarte bună ar fi să acorzi atenție problemelor personale, cele care nu mai suportă amânare. O retragere strategică în mediul intim îți va prinde bine.

Horoscop 2 decembrie 2017 – Capricorn

Poate că vei considera prea aspre anumite replici ale unor apropiați, deși știi că îți doresc binele. Nu este un motiv să nu vezi adevărul pe care îl exprimă.

Horoscop 2 decembrie 2017 – Vărsător

Poate fi o zi deosebit de complicată, dacă te vei lăsa în voia primului impuls, cel care este dictat de orgoliu. Regretele nu îți vor folosi la nimic.

Horoscop 2 decembrie 2017 – Pești

Poate că nu e cea mai bună idee să clarifici tot ce te doare în relația cu membrii familiei. Momentul nu e deloc favorabil pentru un astfel de demers.


Ultimile din

Mergi la SUS