Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

GESTUL DE MILIOANE făcut de o femeie care vinde şerveţele la metrou: „Mi-a crăpat obrazul de ruşine pentru că nu am putut face eu acest gest”

in ExtraNews de

De multe ori, trecem pe langa oameni fara ca macar sa ii bagam in seama si, din pacate, suntem indiferenti la necazurile altora. O femeie care vinde servetele la statia de metrou Piata Unirii din Capitala a facut oferit o adevarata lectie de viata bucurestenilor si nu numai.

Femeia a dat din putinul ei unei alte femei, suparate ca i-au ramas cativa bani intr-un automat de gustari. Un tanar, martor la tot ce s-a intamplat, a povestit totul pe Facebook.

„In aceasta dimineata am fost martorul unei intamplari dragute, as putea spune chiar rare in Romania… La statia de metrou Unirii 2, cea care duce spre Pipera am intalnit-o pe doamna cu servetele la 1 leu. Dar nu asta este important, pentru ca noi toti trecem de dansa in fiecare zi, fara sa bagam de seama.

Ce s-a intamplat insa este mult mai interesant de atat. Dupa ce am realizat ca am ajuns mult prea devreme si ca pot sa iau si micul dejun, m-am intors spre McDonald’s. Cand o voce a unei alte doamne ma opreste. „Baiatul, baiatul, vrei sa ma ajuti te rog sa misti aparatul asta, ca s-a blocat aici…” am realizat la scurt timp faptul ca aceasta doamna cumparase o punga de snacks-uri la 1,50 lei de la un tonomat care ramasese blocata in tijele de metal, fara sa cada. Am incercat toti 3 sa impinge cumva aparatul, fara succes insa. Doamna incepuse sa se vaite, ca are 3 fetite acasa si ca voia sa le duca ceva bun. Ce s-a intamplat dupa a fost, daca nu pot spune extraordinar, un gest frumos: doamna cu servetelele i-a dat 1,50 lei, ca despagubire, iar eu ramasesem mut de uimire. Mi-a crapat obrazul de rusine pentru ca nu am putut face eu acest gest, deoarece nu aveam niciun ban lichid.

In fine, ceea ce vreau sa spun este ca oamenii saraci sunt cei mai avuti. Cei care dau din putinul pe care il au, altuia mai amarat, sa le fie putin mai bine. Respect doamnei cu servetelele, iar cand mai treceti pe acolo, nu uitati sa o ajutati cu ceva banuti, pentru ca ingerii sunt printre noi”, a povestit tanarul pe retaua de socializare.

Sursa: stirilekanald.ro

Ultimile din

Mergi la SUS