Furt in miezul zilei Azi am constatat cu stupoare ca autoturismul pe care il conduc (zilnic) de aproape 4 ani, s-a transformat dintr-un auto de oras (1.2L), intr-un bolid….

in Diverse de

Furt in miezul zilei

Azi am constatat cu stupoare ca autoturismul pe care il conduc (zilnic) de aproape 4 ani, s-a transformat dintr-un auto de oras (1.2L), intr-un bolid…. Alimentez cu carburant aproape lunar (+/- 2-3 zile), de fiecare data plinul, si niciodata cantitatea de combustibil cu care am alimentat nu a depasit 42 litri. De fiecare data las pompa pe modul „automat”, sa „sara” singura atunci cand rezervorul s-a umplut. Azi am oprit-o la 50.31 litri, deoarece n-am inteles de ce (desi s-a depasit capacitatea rezervorului), continua sa alimenteze. Am chemat un angajat al benzinariei, o domnisoara, careia i-am spus ce nelamurire am si care mi-a spus inocent ca nu sunt singurul client care se plange de acest lucru….😂😂😂

Am rugat-o sa imi spuna ce crede ea ca trebuie sa fac? Trebuie sa platesc si itrii de benzina pe care nu ii am in rezervor ? A ridicat din umeri, mi-a spus ca ma intelege dar ca nu are ce sa faca.

I-am spus eu ce voi face… voi face reclamatie la ANPC, drept pentru care am facut cateva fotografii cu afisajul pompei + masina si am mers la casa, sa platesc.

La casa, alaturi de domnisoara inocenta, un alt angajat ( nu la fel de inocent) ma intreaba cu ton …” i-a spuneti doamna, ce problema aveti? am vazut ca ati facut poze…” Ii explic si dumnealui, cu calm, ce problema am…ca rezervorul autoturismului meu are doar 45 litri, ca eu am oprit pompa la 50.31 litri si ca in 4 ani, este prima oara cand mi se intampla asa ceva… Pe un ton superior si arogant imi spune ca pompa urma sa „sara” in scurt timp si ca de fapt autorismul meu are un rezervor de 50 litri + rezerva, ca el stie chestiunile tehnice pentru ca a lucrat in domeniul auto si ca eu, sau alti clienti, nu stim de fapt detaliile astea si nici cati litri au rezervoarele autotursmelor pe care le conducem…. n-a avut nicio explicatie pentru faptul ca acest lucru mi se intampla acum pentru intaia oara si mi-a incasat contravaloarea bonului. A completat ca el mi-a spus detaliile tehnice nu ca angajat ci ca om care cunoaste detaliile tehnice ale autoturismului meu… 😆😆😆…. mai bine decat mine sau producatorul autoturismului… basca, istoricul ultimilor 4 ani…

Cand am iesit mi-a urat succes cu reclamatia la ANPC si cu plimbatul pe drumuri (sa depun reclamatia)… iar eu i-am multumit si i-am urat succes in discutiile cu urmatorii clienti alfati in situatii similare.

Am ajuns la autoturism, am scos manualul, m-am uitat la detaliile tehnice si am vazut ca semnalul luminos de atentionare ca intri ” pe rezerva” se aprinde cand mai sunt in rezervor 7 litri de benzina.. nu cred ca am mai parcurs 20 km de la aprinderea lui, deci mai aveam in rezervor cel putin 5 liti, daca nu mai mult..

Acasa am consultat cartea de identitate a autoturismului, gandindu-ma ca nu mai stiu eu pe ce lume traiesc…are 45 litri!!!

Traiesc in lumea in care #Lukoil mi-a bagat mana in buzunar si mi-a furat azi aproximativ 50 RON… de ce? pentru ca poate!!

Pe mine m-au pierdut un client, stiu ca nu le pasa, pentru ca sunt mult multi cei care alimenteaza si pe care ii pot pacali… pe mine nu ma vor mai pacali niciodata, pentru ca nu voi mai intra niciodata intr-o benzinarie Lukoil!!

Furt in miezul zileiAzi am constatat cu stupoare ca autoturismul pe care il conduc (zilnic) de aproape 4 ani, s-a…

Publicată de Mirela Olariu pe Duminică, 4 august 2019