Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Florin Cîţu: Firmele şi instituţiile publice vor comunica de la distanţă cu Trezoreria Statului. ”Înlocuim cozile cu click-uri! “

in Politic de

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, spune că s-a făcut încă un pas important spre informatizarea statului, iar firmele şi instituţiile publice vor comunica de la distanţă cu Trezoreria Statului. ”Simplu, în doar câteva click-uri şi cu semnatură electronică”, a transmis Cîţu.

”Înlocuim cozile cu click-uri! Am mai făcut un pas important spre informatizarea statului. Firmele şi instituţiile publice vor comunica de la distanţă cu Trezoreria Statului! Fără deplasări la ghişeu. Fără cozi. Simplu, în doar câteva click-uri şi cu semnatură electronică. Totul prin intermerdiul ordinului de plată multiplu electronic”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Florin Cîţu.

Ministrul Finanţelor afirmă că ”informatizarea statului nu a fost o prioritate în ultimii treizeci de ani pentru că foarte mulţi profitau de pe urma birocraţiei”.

”Vremea acestora a trecut. Astăzi, mai mult ca oricand, este evident că informatizarea statului este vitală. Nu elimină doar evaziunea fiscală, creste profitabilitatea şi productivitatea, dar elimină şi deplasările inutile într-un moment în care toţi trebuie să stam în casă cât mai mult”, a mai scris Cîţu.

Sursa: News.ro


Mergi la SUS