Fiul de 19 ani al cântăreței Anamaria Pop, mesaj sfâșietor: „Ți-am luat bluza și mi-am pus-o la nas doar ca să-ți mai simt…”

in ExtraNews de

Anamaria Pop a lăsat în urmă un fiu de 19 ani care a distrus de durere și care trebuie să aibă grijă de acum încolo de fratele lui mai mic.

Anamaria Pop a murit la vârsta de 37 de ani, după ce a fost implicată într-un grav accident în timp ce mergea spre Baia Sprie, acolo unde urma să țină un recital. În zona localității Cicârlău, femeia a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil, izbindu-se violent de un copac de pe marginea drumului. Din păcate, în ciuda eforturilor făcute de echipajul SMURD, interpreta nu a putut fi salvată. Potrivit unor surse apropiate anchetei, Anamaria Pop ar fi adormit la volan.

Fiul cel mare a publicat un mesaj cutremurător
Anamaria Pop a lăsat în urmă un fiu de 19 ani, care este sfâșiat de durere. Tânărul a lăsat un mesaj pe Facebook, pentru mama lui.

„Mamă, am intrat astăzi în casă și încă ți-am simțit parfumul cu care te dădeai zi de zi, hainele tale erau aruncate pe pat, iar machiajele tale erau desfăcute în baie din graba de a ajunge acolo unde ai promis să te duci, aveam sentimentul că TU ești acasă, dar de fapt te-ai dus acolo unde îmi era mie cel mai frică, acolo unde n-ar vrea nimeni să ajungă.

Am închis ferestrele, ți-am luat bluza și mi-am pus-o la nas doar ca să-ți mai simt mirosul, după care am început să plâng în hohote! Înainte să pleci te-am pupat, te-am, îmbrățișat, ca de obicei și ți-am spus să ai grijă de tine căci Alexucu te iubește, iar după o oră să aud că ai avut accident”, a scris fiul artistei pe Facebook.

Băiatul nu credea că mama lui a murit, ci că polițistul de la fața locului a făcut o confuzie.â

„Nu credeam că ai pățit ceva, dar când am ajuns la fața locului, polițistul m-a întrebat «Cine sunteți dumneavoastră», la care i-am răspuns: «Sunt fiul doamnei care a provocat accidentul, am venit să iau ce a rămas de valoare în mașină». A luat o gură de aer și mi-a spus «Condoleanțe». Eu credeam că vorbea în necunoștință de cauză, nu l-am băgat în seamă, ca după aceea să primesc un val de mesaje de condoleanțe (nici pe ceilalți nu i-am băgat în seamă), eu încă sperând că ești în viață și că n-ai pățit nimic grav”, a adăugat băiatul cel mare al Anamariei Pop.

„Bomba bombelor o primisem la spital, un ocean de lacrimi mi-a ieșit din ochi, credeam că-i un coșmar și încă mai sper să fie un coșmar, vreau să mă trezesc brusc plin de transpirație și să fug la tine în cameră să-ți spun cât de mult te iubesc și să te strâng în brațe tare, dar se pare că acest coșmar va dura o viață. Doar pe tine te-am mai avut eu și fratele meu, doar pe tine te-am avut!!! Dumnezeu să te ierte, dragă mamă, regret enorm că nu ți-am spus zilnic că te iubesc și iartă-mă pentru tot ce-am făcut în neplăcerea ta, îți promit că voi avea singur grijă de casă și de Denis.

Iubiți-vă mamele, spuneți-le că le iubiți, arătați-le că le iubiți, fiindcă moartea e imprevizibilă, iar după aceea veți regreta enorm că n-ați apucat s-o faceți!
ÎȚI MULȚUMESC CĂ M-AI CRESCUT ÎN ĂȘTIA 19 ANI ȘI CĂ AI FĂCUT TOT POSIBILUL SĂ NU NE LPSEASCĂ NIMIC!”, se încheie mesajul băiatului artistei.