Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

FIȚI AMABIL, CÂT A COSTAT ȘI CU CE BANI V-AȚI CONSTRUIT ACEST CASTEL ABSOLUT MINUNAT?

in Politic de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Pentru Liviu Dragnea…

Stimate domnule Dragnea,

Vă rog foarte mult să-mi scuzați abordarea, dar nu m-a dus mintea să fac altfel. Un singur minut vă rețin, cu o chestiune esențială pentru mine și, bănuiesc, pentru încă vreo câteva milioane de români.

Fiți amabil, cât a costat și cu ce bani v-ați construit acest castel?

Vă întreb, gândindu-mă că din 1996, moment în care ați devenit prefectul județului Teleorman, ați lucrat doar la stat, ocupând poziții în administrația publică locală sau națională.

Vă întreb, gândindu-mă că de mai bine de 10 ani îmi mănânc ficații cu un credit ipotecar și nu sunt în stare să plătesc anticipat nici măcar o rată.

Vă întreb, gândindu-mă că în România sunt peste 1,3 milioane de funcționari publici și cea mai mare parte dintre ei se confruntă cu aceleași probleme ca și mine, deși eu am evoluat toată viața în mediul privat.

Vă întreb, gândindu-mă că 4 milioane de români sunt inactivi pe piaţa muncii, iar 7 milioane beneficiază de o formă de ajutor social, mulţi fără să merite. Asta înseamnă că foarte mulți dintre noi, românii, așa anonimi și rupți în cur cum suntem, nu avem castele, așa cum aveți dumneavoastră, angajat la Stat fiind!

Cu speranța că veți înțelege dorința mea de a afla ce pot face pentru a scăpa din caruselul datoriilor la bănci, vă mulțumesc anticipat pentru răspunsul pe care mi-l veți trimite la adresa de e-mail atașată acestui blog obscur și vă asigur de toată prețuirea mea!

Pentru tine, cititorule…

Dacă și tu vrei să afli răspunsul la această întrebare, distribuie, dă un like postării de pe Facebook etc. Dacă nu te interesează…ce să zic…îți doresc o zi minunată…într-o țară minunată!

Cătălin Dumitriu Sursa: Catalindumitriu.com


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS