Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Fetiţă de doi ani, lovită și ameninţată la o creșă din Piatra Neamţ: „A două zi am retras-o! Mi-e groază”

in ExtraNews de

O angajată a unei creşe din Piatra Neamţ e acuzată de părinţi că a lovit şi ameninţat copii de nici trei ani. Abuzurile au fost înregistrate. Femeia ţipă la o fetiţă care plânge, iar un al doilea copil a ajuns acasă cu lovituri la cap. Poliţia şi Protecţia Copilului au început anchete.

Atenţie, detalii care vă pot afecta emoţional!

Angajată creșă: De ce plângi? Dacă taci din gură, te duc la copii, dacă nu, stai aici și plângi!

Este lecţia pe care angajata unei creşe din Piatra Neamţ o dă unui copil de doi ani şi trei luni. O mamă a descoperit abuzurile, după ce a ascuns un dispozitiv de înregistrare în ghiozdanul fiicei sale. Asta după ce fetiţa a refuzat să mai meargă la creşă.

Fără să bănuiască ce se întâmplă în creşă, mai mulţi părinţi au avut şocul să recunoască pe înregistrare vocile copiilor lor. O mamă a depus plângere la poliţie.

Mama fetiței: Când am ajuns acasă am pus-o la somn și a văzut soțul că e lovită la cap. Mi-a trimis poză pe Whatsapp. A doua zi m-am dus la creșă, am întrebat ce e cu fetița. Că poate s-a lovit acasă, iar dacă s-a întâmplat la ele, își cer scuze. A două zi am retras-o de la creșă. Mi-e groază, ce să zic. Groaznică, e situație foarte urâtă, dacă există așa ceva, mi-e frică să mai aduc copilul. Momentan doamnele mi au zis că nu e cazul să îmi fac griji.

Angajata acuzată şi-a dat demisia din creşă

Două anchete au început în paralel, la Poliţie şi la Protecţia Copilului.

Acum, copiii au nevoie urgentă de consiliere psihologică. Abuzurile de la vârste fragede pot avea urmari grave, spun specialiştii.

Scenele brutale sunt dese în creşele şi grădiniţele din România. În unul din cele mai şocante cazuri, fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu a fost filmată în timp ce loveşte un copil până când îi rupe piciorul, în creşa familiei. În septembrie, tânăra a fost condamnată definitiv la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare. Sursa: Observator.tv

Ultimile din

Mergi la SUS