Fata avea un băiețel de 3 ani și aștepta încă un copilaș, fiind însărcinată în 7 luni. Soarta ei A FOST CURMATĂ ÎNTR-O CLIPĂ de gestul unui inconștient. Împreună cu ea au murit cei doi copilași și mama sa! Ce s-a întâmplat e dincolo de cuvinte… CUMPLIT

in Diverse

O femeie însărcinată, fiul ei de 3 ani și bunica femeii au murit după ce un șofer beat a intrat cu mașina în curtea în care se aflau. Accidentul produs pe fondul vitezei și a băuturii a avut loc în satul Văcăreni din județul Tulcea, duminică, 11 august. Cumplitul accident soldat cu trei morți a fost transmis live pe Facebook de unul din pasagerii aflați în autoturism.

Cine sunt victimele accidentului din județul Tulcea
Cele trei victime ale accidentului din localitatea tulceană Văcăreni sunt plânse de sute de oameni. Un șofer băut care conducea cu 150 km/h a pierdut controlul autoturismului și a intrat în curtea unei case unde se aflau patru persoane. Un copil de 3 ani și o femeie în vârstă de 79 de ani au murit pe loc, iar Fatima, mama băiețelului era din nou însărcinată. Din păcate, femeia a murit în spitalul din Galați.

Alte trei persoane sunt internate în stare gravă la spital: o persoană aflată în curtea casei, dar și doi bărbați din mașină, pasagerul din dreapta și bărbatul din spate care a transmis live pe Facebook accidentul. Șoferul mașinii, un bărbat din Luncavița a fugit de la fața locului, dar a fost prins de polițiști în locuința sa. Bărbatul avea o alcoolemie de 0,14 miligrame litri alcool pur în aerul expirat.

Accidentul, transmis live pe Facebook
Mai mulți localnici au declarat că au văzut cum cei trei bărbați se plimbau de zeci de minute cu mașina, circulând cu viteză mare. Șoferul în vârstă de 39 de ani din localitatea Luncavița era băut și conducea cu 150 km/h când a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în curtea unei case din satul Văcăreni, județul Tulcea. În autoturism se mai aflau alți doi bărbați, pasagerul din spate transmițând live pe Facebook cumplitul accident.

Mașina decapotabilă a luat foc imediat după impact, dar incendiul a fost stins. Șoferul a fugit de la fața locului, iar cei doi bărbați aflați în mașină au fost transportați la spitalul din Galați în stare gravă.


Loading...