Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Falimentul caselor de pariuri, inevitabil

in Educational de

Peste 20.000 de pariori din Romania au accesat in mai putin de 24 ore pagina unde echipa Pariuri1x2 a dovedit cum pot fi invinse casele de pariuri.

Pariorii au dorit sa vada cu ochii lor si sa verifice zvonurile care au circulat in ultima saptamana in mediul online si in agentiile de pariuri de la noi din tara. 20 de ponturi consecutive corecte si suma initiala multiplicata de peste 13 ori este rezultatul provocarii lansata de Dan Bara si Sabin Parvan, cei mai experimentati oameni din lumea pariurilor din Romania. Acestia si-au propus sa dovedeasca cum pot fi invinse casele de pariuri prin disciplina si rabdare si au reusit cu succes, reusind in acelasi timp sa faca sute de pariori fericiti. Pariorii erau obisnuiti ca zi de zi sa parieze pe biletul zilei si restul ponturilor oferite de redactia Pariuri1x2, asa ca au mers de la inceput pe mana expertilor si in aceasta provocare cu un rezultat formidabil.

Casele de pariuri sunt foarte ingrijorate pentru ca daca aceasta strategie va fi aplicata la scara larga inseamna ca vor avea probleme  serioase sa obtina profit, mai ales ca metoda este acum publica si poate fi aplicata de oricine.

Sursa: romaniatv.net

Ultimile din

Mergi la SUS