Exemplu pentru comunitate. Crescut la casa de copii din Lipova, un tânăr a luat Bacalaureatul cu media peste 9

in Educational de

Doi fraţi orfani, ocrotiţi la AMC Betleem Lipova, sunt un exemplu pentru întreaga comunitate. Unul a terminat acum clasa a XII şi a susţinut examenul de Bacalaureat. Media a fost de 9,18.

Laurenţiu Flavius Moţ a învăţat la Liceul Atansie Marienescu Lipova, profil matematică-informatică. S-a remarcat mereu ca un elev bun, iar acum a luat Bacalaureatul cu notă foarte mare.

„De la vârsta de 4 ani este la noi la AMC BETLEEM LIPOVA, doar în clasa a XI a avut media 9,98, în rest în toţi anii a avut media zece. Şi clasa a XII a terminat-o tot cu media zece şi ne mândrim cu el. A fost şef de promoţie. A mai avut o colegă la egalitate cu el, dar este un băiat foarte bun”, spune asistenul social Monica Urs.

Laurenţiu Flavius doreşte să devină inginer IT. Acesta urmează să susţină examenul la Politehnică în Timişoara, la automatică şi calculatoare profil CTI.

Fratele lui, Razvan Moţ a terminat anul I la Timişoara la Facultatea de Construcţii, profil geodezie, din cadrul Politehnicii. Un student eminent, cu bursă de merit. Băieţii sunt mândria celor din Lipova, mai ales că sunt copii orfani dar care au reuşit să promoveze examenul de Bacalaureat cu note mari.