Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Europenele de gimnastică de la Cluj: CĂTĂLINA PONOR – CAMPIOANĂ!

in Diverse/ExtraNews de

   Gimnasta Cătălina Ponor a obținut, la proba de bârnă din cadrul Campionatelor Europene de Gimnastică de la , medalia de aur, locul al III-lea fiind, tot la această probă, cupta de Larisa Iordache. Ponor a cântigat aurul cu 14,566 puncte, pe locul II fiind Eythora Thorsdottir din Olanda, cu 14,066 puncte, iar bronzul Larisei Iordache, a fost notat cu 13,966 puncte, infoemează clujeurogym2017.ro

   Larisa Iordache și Cătălina Ponor au fost ultimele reprezentante ale țării noastre în cadrul Campionatelor Europene de Gimnastică de la Cluj-Napoca, palmaresul României la această competiţie fiind două medalii de aur, una de argint și una de bronz.

   „A fost bine, cu un pic de emoţie, dar am reuşit să trec peste, au fost emoţii constructive şi asta mi-a adus medalia de azi. Sunt foarte emoţionată, încă îmi tremură mâinile, am muncit mult pentru medalia asta, mi-am dorit-o din tot sufletul, mi-am dorit să mai cânt încă o dată imnul pentru noi românii şi mă bucur că am reuşit. Dedic această medalie tuturor, dar în special părinţilor mei, care au fost mereu alături de mine” a spus Cătălina Ponor, imediat după premiere. Ea a mai adăugat că „la Mondiale am ratat pentru că a fost operaţia de tendon, la Olimpiadă am ratat din cauza emoţiilor care m-au copleşit, dar acum, din fericire, am reuşit să urc pe podium, pe cea mai înaltă treaptă.

Finala a fost una bună, a început bine pentru mine, mă simţeam foarte bine, ne-au ajutat foarte mult oamenii care au fost în sală alături de noi, fiindcă au fost foarte deschişi din prima clipă. După ce am terminat, eu îmi tot aduceam aminte că am greşit şi doar din vina mea. Asta e.” a spus, la rândul ei, Larisa Iordache. Ea a mai completat că a fost pentru prima dată când a trăit o asemenea atmosferă şi că se bucură că a avut ocazia să ajungă până aici. „Însă este un nou început şi un start pentru mine şi sper că de acum încolo să progresez tot mai mult”, a mai spus ocupanta locului III, Larisa Iordache. (foto: clujeurogym2017.ro)

Ultimile din

Mergi la SUS