”Esti urata, ai nasul mare, esti proasta…” asta auzea zilnic de la mama ei… Parasita de tata, a avut o copilarie grea, dar a reusit sa devina o mare actrita si toata planeta ii admira frumusetea. Era foarte tanara cand a decis ca nu va mai vorbi niciodata cu mama ei si nici la nunta nu a invitat-o…

in Monden de

Acum o cunoscută actriță și o femeie extrem de frumoasă, Jennifer Aniston (50 de ani), a avut o copilărie dificilă alături de o mamă care o critica tot timpul și care i-a provocat traume adânci.

Mama lui Jennifer, Nancy Dow, a fost actriță la rândul ei și, chiar dacă și-a dorit ce e mai bun pentru fiica ei, nu a știut cum să se comporte cu o fetiță. încă din primii ani de viață, Jennifer Aniston a observat cum problemele din căsnicia părinților se adâncesc și, până la urmă, aceștia au divorțat. Ea a rămas în custodia mamei, care a criticat-o continuu, scoțându-i în evidență toate defectele fizice: ochii prea depărtați, nasul prea mare, câteva kilograme în plus acumulate la pubertate. Vezi în galeria foto cum arăta Jennifer Aniston în copilărie!

Mai mult, Jennifer a crescut fiind convinsă că este ”proastă”, fiindcă la școală nu se descurca deloc și nici nu se integra în colectiv din cauza lipsei de încredere în sine. Acasă, avea o mamă foarte frumoasă și nu reușea să îi semene, nici fizic, nici psihic. ADVERTISING inRead invented by Teads Cu tatăl ei nu a avut o relație propriu-zisă, așa că Jennifer era la ”mila” mamei și a temperamentului ei dificil. Într-o bună zi, sătulă de criticile mamei, Jen i-a răspuns răstit, însă Nancy i-a râs în față, așa că tânăra a învățat să tacă și să suporte în liniște criticile.

În curând, Jennifer Aniston a aflat că problemele de la școală apăreau din cauza dislexiei, o tulburare de citit care nu îi permitea să înțeleagă corect textele scrise. Și-a dat seama că nu este proastă așa cum credea, iar de aici a început să se întrebe dacă nu cumva criticile mamei erau, și ele, nejustificate.

O dată cu primele roluri la Hollywood, Jen a început să prindă tot mai multă încredere în ea, mai ales că a suferit și o intervenție estetică la nas. Dar mama ei nu a putut să se bucure pentru ea. Serialul ”Friends” a însemnat un succes uriaș pentru Jennifer Aniston, dar fericirea ei era umbrită de interviurile date de mama ei, care o critica în continuare, de data aceasta în mod public.

Colegii de serial, în special Courtney Cox au fost alături de ea, iar Jen a jurat că nu va mai vorbi niciodată cu mama ei. Aceasta nu a fost prezentă la nunta cu Brad Pitt. Traumele s-au vindecat încet, încet, după mulți ani de psihoterapie, iar acum Jennifer consideră că viața alături de mama ei, chiar dacă a fost grea, a ajutat-o să devină femeia puternică de azi.

”Mama mea îmi vorbea așa fiindcă mă iubea și îmi voia binele. Nu încerca să fie rea, nu își dădea seama că îmi va provoca traume care vor trece după ani de terapie. Se purta așa fiindcă așa a fost și ea crescută”, a declarat Jennifer Aniston ăentru revista Elle. Sursa: Unica.ro